• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021006870
  • خبرنگار : 71588

برآورد سازمان ملل از وخامت اوضاع غزه با تداوم ممانعت از ورود کمک‌ها

برآورد سازمان ملل از وخامت اوضاع غزه با تداوم ممانعت از ورود کمک‌ها

سخنگوی دفتر سازمان ملل برای امور بشردوستانه در غزه اعلام کرد که اوضاع این منطقه با تداوم ممانعت از ورود کمک‌ها وخیم‌تر شده است.

به گزارش ایسنا، سخنگوی دفتر سازمان ملل برای امور بشردوستانه در غزه خاطرنشان کرد، به دلیل تداوم بسته شدن گذرگاه‌ها سوءتغذیه رو به وخامت است و اوضاع این منطقه با تداوم ممانعت از ورود کمک‌ها وخیم‌تر شده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، وی در ادامه افزود، مواد غذایی رو به اتمام است، قحطی رو به افزایش است و نگرانی‌هایی بابت شیوع بیماری‌ها وجود دارد.

این مقام سازمان ملل همچنین تاکید کرد، منابع کافی نیست و وضعیت فعلی را نمی‌توان مهار کرد. باید طبق قوانین بین‌المللی اجازه ورود کمک‌ها داده شود.

وی خاطرنشان کرد، در نتیجه ادامه بسته بودن گذرگاه‌ها، کمک‌ها قبل از رسیدن به غزه در معرض خطر نابودی هستند.

وی در پایان خواستار گشایش گذرگاه‌ها، بازگرداندن آرامش و برقراری مجدد آتش‌بس و نیز توقف اقدامات مربوط به کوچ اجباری فلسطینیان شد.

پیش از این نیز اگنس کالامار، دبیرکل عفو بین‌الملل در مقدمه گزارش سالانه خود درباره حقوق بشر خاطرنشان کرد: «از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، جهان به طور زنده بر روی صفحه نمایش‌ها شاهد یک نسل‌کشی بوده است.»

وی در ادامه افزود، کشورها، همچنان عاجزانه نظاره‌گر بوده‌اند، در حالی که رژیم صهیونیستی هزاران زن و مرد فلسطینی را به شهادت رسانده، مرتکب کشتار جمعی علیه خانواده‌های فلسطینی شده و خانه‌ها، راه‌های معیشتی، بیمارستان‌ها و مؤسسات آموزشی را تخریب و ویران کرده است.»

کالامار در ادامه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را به عنوان حامی و پشتیبان این نسل‌کشی معرفی کرد.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است.

پیشتر دفتر دولتی اطلاع‌رسانی در غزه اعلام کرده بود: «ما نسبت به ادامه وخامت فاجعه انسانی به دلیل ادامه بستن گذرگاه‌ها توسط رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم. بیش از ۲.۴ میلیون نفر در نوار غزه با خطر مرگ بر اثر گرسنگی مواجه هستند. با مرگ ۵۲ نفر بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه که ۵۰ نفر آنها کودک هستند، گرسنگی به یک امر واقعی تبدیل شده است.»

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

از آن زمان رژیم صهیونیستی گذرگاه‌های غزه را بسته است و ورود کمک‌ها به این منطقه را ممنوع کرده است.

طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای رسیدن به توافقی جهت پایان بحران انسانی در نوار غزه که شامل تبادل اسرا میان دو طرف باشد تلاش می‌کنند اما همچنان مذاکرات در سایه پیچیدگی‌های سیاسی و میدانی با رکود مواجه است.

با وجود جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha