به گزارش ایسنا، منابع فلسطینی اعلام کردند، ارتش رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) حملات گستردهای را علیه مناطق مسکونی در نوار غزه اجرا کرد که در نتیجه آن دستکم ۱۹ فلسطینی به شهادت رسیدند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسظطینی «سما»، منابع پزشکی اعلام کردند، ۱۴ نفر از شهدا مربوط به منطقه مرکزی نوار غزه بودند.
رسانههای خبری گزارش دادند، توپخانه رژیم صهیونیستی شهر «بیت حانون» واقع در شمال غزه را هدف قرار داد و همزمان، منزل یکی از شهروندان فلسطینی در جنوب اردوگاه «النصیرات» بمباران شد که در پی آن ۲ نفر از جمله یک کودک به شهادت رسیدند.
از سوی دیگر، منابع مطبوعاتی اعلام کردند که منطقه غرب رفح و شمال آن شاهد عملیات تخریب، تبادل آتش، حملات توپخانهای و هوایی، گشتزنی اشغالکران در جنوب مواصی خان یونس و شلیک گلوله به سمت برخی از چادر آوارگان فلسطینی بوده است.
در نتیجه حمله توپخانهای رژیم صهیونیستی به محله «الرضوان» واقع در شهرک «خزاعة» در شرق شهر خان یونس ۲ تن زخمی شدند.
جنگندههای رژیم صهیونیستی همچنین خیابان «زمو» در «بیت حانون» واقع در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند.
در جنوب نوار غزه نیز جنگندههای رژیم صهیونیستی، منطقه «بئر زنون» واقع در المواصیِ غرب خان یونس را مورد حمله قرار دادند.
توپخانه ارتش رژیم اشغالگر همچنین منطقه «قیزان النجار» واقع در در جنوب شهر خان یونس را گلولهباران کرد.
نظامیان رژیم اشغالگر همچنین محلههای شرقی شهر غزه همچون «التفاح» و «الشجاعیه» نیز هدف قرار دادند.
اشغالگران صهیونیست در حملهای دیگر به منزل خانواده متعلق به «البنا» در جبالیای النزله در شمال غزه، چندین نفر را زخمی کردند.
اشغالگران صهیونیست همچنین منزل متعلق به خانواده «ابو جریبان» در نزدیکی مدرسه «السوارحه» واقع در جنوب غرب اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند که چندین شهید، زخمی و مفقودی برجای گذاشت.
در نتیجه بمباران ساختمان مسکونی متعلق به خانواده «حمدان» در اردوگاه ۲ النصیرات در مرکز نوار غزه نیز چندین تن شهید و زخمی شدند.
اشغالگران همچنین منزلی در منطقه «بنی سهیلا» را نیز بمباران کردند که چندین شهید و زخمی بر جای گذاشت.
«عبدالرحمان محمد عوض» شهروند فلسطینی نیز در اردوگاه «البریج» از شدت جراحات وارده در پی بمباران اشغالگران طی یک هفته گذشته به شهادت رسید.
اشغالگران محله «الزیتون» واقع در جنوب شرقی شهر غزه را نیز هدف قرار دادند.
این حملات در حالی ادامه دارد که محاصره کامل نوار غزه شرایطی بحرانی و بیسابقه در زمینه تأمین نیازهای اولیه انسانی برای ساکنان این منطقه بهوجود آورده است.
از سوی دیگر، احمد الفرا، مدیر بیمارستان «التحریر» در مرکز درمانی «ناصر» خاطرنشان کرد، فاضلابها هنوز حاوی ذراتی از ویروس فلج اطفال است.
وی در ادامه افزود: ما بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، درخواست تهیه دوز چهارم واکسن فلج اطفال را داریم. بستن گذرگاهها و جلوگیری از ورود تجهیزات پزشکی و واکسیناسیون منجر به فروپاشی کمپین واکسیناسیون شده است.
احمد الفرا همچنین تصریح کرد، حدود ۸۰ درصد داروهای ضروری در وزارت بهداشت موجود نیست.
وی در پایان گفت: به دلیل کمبود داروهای مؤثر، مجبور به استفاده از درمانهای کماثرتر هستیم و لوازم پزشکی نیز در حال کمیاب شدن است.
مدیر دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در اراضی فلسطینی نیز در جریان گفتوگو با شبکه خبری الجزیره تصریح کرد: نوار غزه بدترین حالت خود طی ۱۸ ماه گذشته را تجربه میکند. آنچه امروز در نوار غزه شاهد آن هستیم، بیسابقه است. هیچگونه توزیع مواد غذایی در غزه صورت نمیگیرد و فشارهای بینالمللی کافی بر رژیم صهیونیستی وجود ندارد.
این مقام سازمان ملل همچنین گفت که این رژیم با سازمانهای بشردوستانه همکاری نمیکند. حدود ۲.۲ میلیون نفر از ساکنان غزه تاکنون چندین مرتبه آواره شدهاند و رژیم اشغالگر به تعهدات خود به قوانین بینالمللی پایبند نیست.
وی در ادامه وضعیت بهداشتی در غزه را بحرانی توصیف و اعلام کرد: در نوار غزه هیچ منبعی از آب پاک و قابل شرب وجود ندارد.
پیش از این دفتر دولتی اطلاعرسانی در غزه اعلام کرده بود: «ما نسبت به ادامه وخامت فاجعه انسانی به دلیل ادامه بستن گذرگاهها توسط رژیم صهیونیستی هشدار میدهیم. بیش از ۲.۴ میلیون نفر در نوار غزه با خطر مرگ بر اثر گرسنگی مواجه هستند. با مرگ ۵۲ نفر بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه که ۵۰ نفر آنها کودک هستند، گرسنگی به یک امر واقعی تبدیل شده است.»
با وجود گذشت ماهها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه میدهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، بهویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است.
بهرغم جنایتهای گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه میشوند.
پس از ۲ ماه آتشبس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتشبس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تلآویو تحویل داده شدند.
با وجود مخالفت بسیاری از خانوادههای زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» میخواند، بهعنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری میکند.
انتهای پیام
نظرات