حسین برزگر چهارشنبه دهم اردیبهشت در آیین کلنگزنی نیروگاه خورشیدی شش مگاواتی با سرمایهگذاری بخش خصوصی اظهار کرد: تا امروز بیشاز هشت فقره قرارداد واگذاری در راستای ایجاد نیروگاههای خورشیدی و انرژیهای پاک به مساحت ۱۴۰ هکتار بهمرحله عقد قرارداد و واگذاری زمین رسیدهاست.
رئیس جهادکشاوری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیشاز ۹ فقره پرونده به مساحت بیشاز ۱۲۰ هکتار طرح کمیسیون غیرکشاورزی دریافت کردهاند، همچنین مجموعا ۲۶۰ هکتار طی دوماه گذشته در کمیسیون طرحهای غیرکشاورزی در راستای ایجاد انرژی پایدار و جلوگیری از افزایش ناترازی در حوزه انرژی، تأمین زمین و عقد قرارداد آنها صورت گرفته است.
وی گفت: با همکاری اداره کل منابع طبیعی و محیطزیست چهارمحال و بختیاری ظرفیت نیروگاه خورشیدی با ظرفیت بیشاز ۵۷ مگاوات در اراضی مذکور با کمک شرکت ساتبا و شرکت توزیع برق در استان فراهم شدهاست.
برزگر افزود: در حال حاظردر بخش کشاورزی بیشاز ۴۱ پروژه با ۵۴ مگاوات نیاز برقی و حدود ۲۱ پروژه با مساحت ۱۶ هکتار مساحت با ۴۴ مگاوات نیاز برقی در حال اجرا بوده که مجموعاً برایپروژههای نیمهتمام و در حال اجرای بخش کشاورزی ۹۱ مگاوات در چهارمحال و بختیاری برق نیاز است.
رئیس جهادکشاوری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بیشاز ۷۵ مگاوات برق برای شهرکهای دامپروری به مساحت هزار و ۸۰۰ هکتار و هفت هزار و ۲۰۰ واحد دامی و گلخانهای در استان مورد نیاز است که مجموعاً بیشاز ۱۷۰ مگاوات برای طرحهای کشاورزی که مجوز دریافت کرده یا در مراحل دریافت نهایی آن هستند لازم است.
وی در ادامه گفت: در راستای تأمین برق مورد نیاز بخش کشاورزی و صنعت، در آینده نیازمند برنامههای بلندمدت و گسترده در خصوص توسعه انرژیهای پاک در چهارمحال و بختیاری هستیم.
برزگر با اشاره به اینکه لازمه توسعه کشاورزی، توسعه انرژی است، افزود: در زمینه توسعه انرژی پاک در چهارمحال و بختیاری برنامهریزیهای خوبی صورت گرفته است.
رئیس جهادکشاوری چهارمحال و بختیاری گفت: برای شهرستانهای بروجن و اردل بیشاز ۳۰ مگاوات برق نیاز است، از طرفی درپروژههای تأمین و انتقال آب در شهرستان اردل سرمایهگذار مشغول احداث است که نیاز برقی آن در حال بررسی است و مجتمعهای دامپروری و گلخانهای بروجن به بیشاز ۵۰درصد پیشرفت فیزیکی رسیدهاند که نیاز برقی این دو شهرستان در اولویت است.
انتهای پیام
نظرات