• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404090503367
  • خبرنگار : 71621

هشدار آمریکا به اوکراین درباره شکست قریب‌الوقوع در جنگ

هشدار آمریکا به اوکراین درباره شکست قریب‌الوقوع در جنگ

منابع آگاه می‌گویند وزیر ارتش آمریکا در جریان دیداری که در تاریخ ۲۰ نوامبر در کی‌یف انجام شد به رهبران اوکراین در رابطه با «شکست اجتناب‌ناپذیر» این کشور هشدار داد.

به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی. نوشته «دن دریسکول» وزیر ارتش آمریکا در دیدار اوکراینی‌ها بر افزایش شدید مقیاس و سرعت حملات هوایی روسیه تاکید کرده و گفته است مسکو توانایی ادامه فشار نظامی به‌صورت نامحدود را دارد. مطابق با ارزیابی او، وضعیت میدانی اوکراین به‌طور پیوسته رو به وخامت خواهد رفت.

طبق گزارش ان‌بی‌سی، وزیر ارتش آمریکا همچنین به مقامات اوکراینی توصیه کرده که اکنون مذاکره برای توافق بسیار بهتر است و تاکید داشت که بعدها شرایط تحمیل‌شده می‌تواند به‌مراتب سخت‌تر باشد.  این هشدارها پس از ارائه یک پیشنهاد صلح توسط کاخ سفید به طرف اوکراینی مطرح شد.

دریسکول همچنین یادآور شد که آمریکا قادر نخواهد بود به ارسال تسلیحات و سامانه‌های پدافندی در حجم لازم برای محافظت کامل از زیرساخت‌های اوکراین ادامه دهد.

مطابق با این گزارش، مقام‌های اوکراینی با لحنی محترمانه از امضای طرح ارائه‌شده خودداری کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha