• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404021107660
  • خبرنگار : 50490

شهردار خبر داد

ماهانه ۳ میلیارد تومان برای حمل زباله در امیرکلا هزینه می‌شود

ماهانه ۳ میلیارد تومان برای حمل زباله در امیرکلا هزینه می‌شود

ایسنا/مازندران شهردار امیرکلا با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی فعلی و کمبود اعتبارات، زباله چالش جدی مازندران و شهرهای تابعه شده است، گفت: برای شهری مثل امیرکلا هر ماه سه میلیارد تومان، یعنی اتمام یک پروژه عمرانی در سطح شهر و رفع بخش مهمی از مشکلات مردم است.

روح الله اشرفی امیری در گفت‌وگو با ایسنا از اجرای طرح تفکیک زباله در امیرکلا خبر داد و اظهار کرد: بودجه پیشنهادی شهرامیرکلا ۲۲۰ میلیارد تومان است اما سالانه بیش از ۳۵ میلیارد تومان هزینه حمل و نقل زباله و نخاله این شهر می‌شود که احتمال افزایش این هزینه در سال جدید وجود دارد.

اشرفی افزود: یک سوم بودجه عمرانی شهرداری امیرکلا هزینه حمل و نقل زباله می‌شود این در حالیست که با این مبلغ می‌توانیم بخشی از پروژه مهم کانال امیرتا امیر، زیرسازی و آسفالت و کل تملک جاده ساحلی را انجام دهیم.

شهردار امیرکلا با بیان اینکه تعامل و همراهی اعضای شورای شهر با شهرداری رمز موفقیت در پیشبرد اهداف پیش‌روست، اظهار کرد: اعضای شورا با دادن مشاوره و حمایت از شهرداری در کنار وظیفه نظارتی کمک کار  ما در ادامه خدمتگذاری به مردم هستند.

وی دیدار چهره به چهره با مردم محلات مختلف برای بیان مطالبات و مشکلات را یکی از برنامه‌های مهم شهرداری امیرکلا برشمرد و تصریح کرد: دیدار چهره به چهره سبب می‌شود تا رضایتمندی و اعتماد مردم افزایش یافته و ارتباط بهتری ایجاد و مشارکت مردمی افزایش یابد.

شهردار امیرکلا افزود: در شهرداری این شهر روز ملاقات عمومی نداریم و هر روز پذیرای عموم شهروندان برای حل مشکلات و ارائه خدمات به آنها هستیم.

اشرفی امیری از اجرای چند پروژه محوری در ۶ ماه نخست سال جاری خبر داد و یادآور شد: اجرای پروژه کانال خیابان شهید مصطفی خمینی، زیرسازی، آسفالت و جمع آوری آب‌های سطحی خیابان آهن فروشان، روکش آسفالت فارابی ۱۶ و خیابان اصلی عباس آباد از جمله پروژه‌هایی هستند که در ۶ ماه نخست سال جاری انجام می‌شود.

وی بازگشایی یک پلاک از دو پلاک باقیمانده جاده ساحلی را در ۶ ماه نخست سال از محوری‌ترین پروژه‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: همچنین هدف گذاری شد مسیر بازگشایی شده را جداول و زیرسازی نهایی انجام دهیم که با اجرای آن بخش زیادی از ترافیک خیابان سربازان گمنام کاهش می‌یابد.

اشرفی با اشاره به اینکه یکی از پروژه‌هایی که سال‌ها به زمین مانده بود پروژه کوچه آرامش با معابری به طول ۲۵۰ متر در ورودی شهر بود، گفت: در این خصوص با اعتراض زیاد شهروندان مواجه بودیم  لذا ایجاد جدول و زیرسازی این پروژه را در ۶ ماه نخست امسال در دستور کار قرار دادیم.

وی همچنین اجرای پروژه ساماندهی بلوار وسط کمربندی امیرکلا را برای کاهش ترافیک از دیگر پروژه های مهم برشمرد.

وی افزود: با توجه به اینکه شهرامیرکلا در حال گسترش است تخصیص بیشتر اعتبارات رضایتمندی بیشتری نیز بهمراه خواهد داشت، یک سوم هزینه های آسفالت را قیر تخصیصی پوشش می دهد که کمک کار شهرداری است.

اشرفی با بیان اینکه پیمانکار این حوزه در کنار شهرداری در حال فعالیت است اما به سبب اینکه نیروی بومی حاضر نیستند در این حوزه کار کنند، گفت: لذا این شرکت با مشکل نیروی انسانی مواجه بوده و در حال رایزنی برای تامین نیروی کار است تا فعالیت موثرتر با کیفیت بهتری در این حوزه داشته باشد.

 وی یکی از مهم‌ترین مشکلات را در اجرای پروژه امیرتا امیر را اقدامات دستگاه‌های خدمات رسان برشمرد که سبب راکد ماندن این پروژه شده است، تصریح کرد: پروژه امیرتا امیر جزو پروژه‌های مهم ماست که به عمق ۷ متر می‌رسد و نیازمند اعتبار زیادی است، درصدد هستیم امسال بخشی از این پروژه را با مشارکت دیگر دستگاه‌ها در دستور کار قراردهیم.

اشرفی همچنین تعداد پرسنل رسمی و شرکتی شهرداری امیرکلا را ۱۸۰ نفر برشمرد و گفت: جذب هیچ نیروی جدیدی نداشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha