• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404112716428
  • خبرنگار : 50593

مجتمع آبرسانی حسین‌آباد بهشهر افتتاح شد/رفع یک مطالبه قدیمی مردم میانکاله

مجتمع آبرسانی حسین‌آباد بهشهر افتتاح شد/رفع یک مطالبه قدیمی مردم میانکاله

ایسنا/مازندران مجتمع آبرسانی روستای حسین‌آباد از توابع دهستان میانکاله بهشهر با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید تا مشکل حاد کمبود آب شرب ساکنان این منطقه پس از سال‌ها مرتفع شود.

دهیار حسین‌آباد دوشنبه ۲۷ بهمن در حاشیه افتتاح مجتمع آبرسانی حسین آباد بهشهر، با اشاره به دغدغه دیرینه ساکنان، گفت: مردم این منطقه با مشکلات عدیده‌ای در زمینه تأمین آب مواجه بودند و خوشبختانه با افتتاح این مجتمع، آب شرب سالم و پایدار وارد منازل روستائیان شد.

محمد عبدی با بیان اینکه دهستان میانکاله حدود شش هزار مشترک آب دارد، بر ضرورت راه‌اندازی اداره مستقل آب در این منطقه تأکید کرد و افزود: با توجه به موقعیت مناسب روستای حسین‌آباد، مقرر شد این اداره در حسین‌آباد مستقر شود.

وی همچنین از کمک یک خیر نیکوکار تقدیر کرد و گفت: این خیر زمینی به مساحت ۵۲۵ متر مربع به ارزش ۶.۵ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه اهدا کرده است. به گفته دهیار، سایر خیران نیز برای مشارکت در توسعه این خطه اعلام آمادگی کرده‌اند.

آبرسانی به ۸۰ درصد روستاهای مازندران

بهزاد برارزاده، مدیرعامل شرکت آبفا مازندران، در این مراسم با اشاره به رشد چشمگیر خدمات پس از انقلاب اسلامی اظهار کرد: پیش از انقلاب، هیچ روستایی در استان از نعمت آب شرب بهداشتی برخوردار نبود، اما امروز ۸۰ درصد روستاهای مازندران تحت پوشش شبکه آبرسانی قرار دارند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵ هزار کیلومتر شبکه آبرسانی در استان وجود دارد، از اجرای یک‌هزار و ۲۴۵ پروژه آبرسانی در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: ۷۳ پروژه آبرسانی افتتاح و یا کلنگ‌زنی خواهد شد.

برارزاده با اشاره به تغییر رویکرد شرکت آبفا به سمت توسعه شبکه فاضلاب، خاطرنشان کرد: پروژه‌های فاضلاب در شهرهای گلوگاه، پیلم کوتی بهشهر و کلت نکا در دست اجراست و استفاده از پساب به‌عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی در دستور کار قرار دارد.

وی از افتتاح قریب‌الوقوع چند پروژه دیگر در این شهرستان خبر داد و گفت: ایجاد مخزن امیرآباد و حفر چاه در مناطق رستمکلا، شهیدآباد و عشرستاق بهشهر نیز به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

مجتمع آبرسانی حسین‌آباد بهشهر افتتاح شد/رفع یک مطالبه قدیمی مردم میانکاله

تزریق اعتبار سه هزار میلیارد ریالی به بهشهر

محمد حامدی، فرماندار شهرستان بهشهر، نیز در این مراسم با تأکید بر جایگاه ویژه روستای حسین‌آباد در منطقه میانکاله، از تزریق اعتبار قابل توجه به این شهرستان خبر داد و گفت: در مجموع سه هزار و ۹۰۵ میلیارد ریال پروژه در سطح شهرستان بهشهر اجرایی شده است.

وی با قدردانی از پیگیری‌های استاندار مازندران و همراهی خیران در افتتاح این پروژه آبرسانی، بر تداوم همکاری‌ها برای رفع مشکلات زیرساختی منطقه تأکید کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha