محمدی امروز در دیدار با مدیران امدادگران عاشورا گفت: استان سیستان و بلوچستان ساختاری بسیار متفاوت و چالش برانگیزتر از همه نقاط کشور دارد.
وی ادامه داد: سیاست کلی انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران ارائه خدمات به همه اتباع ایرانی و غیرایرانی است، در حالی که اتباع بیگانه هزینههای هنگفتی را برای سیستم بهداشت درمان کشور بر جای میگذارند.
محمدی ادامه داد: موسسه خیریه امدادگران عاشورا در سال ۱۳۸۱ فعالیت خود را با هدف خدمت رسانی به بیماران کم برخوردار و صعبالعلاج آغاز کرده است.
وی افزود: امدادگران عاشورا زاهدان هماکنون با مدیریت سرهنگ شفیعی با همکاری داوطلبانه عدهای از عزیزان بازنشسته نظامی در حال خدمترسانی به ۱۲۰۰ مددجو که ۶۵۰ نفر را افراد مبتلا به سرطان تشکیل میدهند، هستند.
وی عنوان کرد: مبلغ یک میلیارد و ششصد و پنجاه هزار تومان در قالب هزینه دارو و خدمات پارکلینیکی وبستههای معیشتی به بیماران خدمات ارائه شده که بیشترین خدمات درمانی در بیمارستان نبی اکرم (ص) و بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) انجام شده است.
سردار فتحیان مسئول مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت نیز گفت: این موسسه خیریه به عنوان یک سازمان مردم نهاد در سطح کشور توسعه یافته است.
وی ادامه داد: سیستم بهداشت و درمان تنها ۲۵ درصد از سلامت جامعه را برعهده دارد و ۷۵ درصد دیگر مربوط به ادارات و سازمانهای دیگر است.
وی افزود: در استان سیستان و بلوچستان ظرفیتهای بسیار خوبی وجود دارد و یک هم افزایی بین سازمان های مختلف منجر به اتفاق های خوب برای استان می شود.
شفیعی نیز گفت: با توجه به شیوع انواع سرطانها در جامعه، یک مرکز تخصصی خدمات جامع سرطان در غدیر شهر زاهدان توسط این موسسه در حال ساخت است.
وی ادامه داد: این مرکز جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر را در این نقطه از شهر تحت پوشش قرار میدهد.
دکتر خداداد شیخزاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: در حال سه سرطان پستان، دهانه رحم و روده بزرگ مورد غربالگری قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات