• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404021107911
  • خبرنگار : 50188

بازدید مشاور بین‌المللی فائو از معاونت غذا و داروی رفسنجان/ بررسی مراحل نمونه‌برداری پسته

بازدید مشاور بین‌المللی فائو از معاونت غذا و داروی رفسنجان/ بررسی مراحل نمونه‌برداری پسته

ایسنا/کرمان مشاور بین‌المللی متخصص امور آزمایشگاهی و سلامت غذا از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی د نشگاه علوم پزشکی رفسنجان بازدید کرد. 

بنوییت گلاد و تیم همراه که شنبه ۶ اردیبهشت به ایران وارد شدند، در راستای مدیریت صادرات پسته از آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی کرمان و رفسنجان بازدید کردند.

 هدف از این بازدید بررسی مراحل نمونه‌برداری پسته و آزمایش محموله‌های صادراتی پسته به اتحادیه اروپا بود، همچنین از اهداف دیگر این سفر برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی برای کارشناسان، کارکنان و تکنسین‌های مربوطه بود. 

در ادامه بازدید تیم از آزمایشگاه و بررسی مراحل آزمایش پسته و مستندات مربوطه، مرتبه عالی برای آزمایشگاه در نظر گرفته شد و این مهم افتخار و دستاوردی برای دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به شمار می‌آید. 

در این بازدید سرپرست دانشگاه، بازرسان فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد)، کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی، فرماندار رفسنجان، معاونان غذا و داروی کرمان و رفسنجان، مدیران و کارشناسان اداره آزمایشگاه کنترل و اداره نظارت غذا معاونت غذا و دارو شرکت داشتند. 

دکتر مهسا حسنی پور در پایان از مدیران و کارشناسان آزمایشگاه و اداره نظارت غذا، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو قدردانی نمود و این دستاورد را حاصل همدلی و تلاش خالصانه کارکنان دو مجموعه دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha