• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021208319
  • خبرنگار : 71145

شکایت سربازان ذخیره صهیونیست از تأثیر خدمت طولانی بر کسب و کارها و خانواده‌ها

شکایت سربازان ذخیره صهیونیست از تأثیر خدمت طولانی بر کسب و کارها و خانواده‌ها

ده‌ها فرمانده ذخیره در ارتش اشغالگر نسبت به کاهش میزان ثبت‌نام برای دوره‌های جنگی به دلیل خدمت طولانی و مشکلات خانوادگی هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به گزارش روزنامه «اسرائیل هیوم»، بر اساس یک نظرسنجی ویژه که توسط نیروهای نظامی این رژیم انجام شده، ده‌ها فرمانده گردان‌های ذخیره در ارتش اسرائیل نسبت به کاهش نرخ ثبت نام در جنگ به دلیل مشکلات خانوادگی هشدار داده‌اند.

این اظهارات در روزهایی منتشر می‌شود که بسیاری از نظامیان پیش از پیوستن به آنچه ارتش اسرائیل «مانور بزرگ» می‌نامد، دستور دریافت کرده‌اند؛ مانوری که انتظار می‌رود در صورت عدم دستیابی به توافق اضافی، به زودی آغاز شود.

این نظرسنجی که در میان ۴۰ فرمانده گردان از واحدهای رزمی انجام شد، نشان داد که تقریباً ۹۴.۷ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند که خدمت طولانی مدت به طور قابل توجهی بر خانواده‌ها و همسران رزمندگان تأثیر می‌گذارد.

تقریباً ۷۲ درصد از فرماندهان گردان‌های ذخیره گفتند که این وضعیت خانوادگی به طور قابل توجهی بر عملکرد نظامیان در طول دوره‌های جذب نیرو تأثیر می‌گذارد. ۸۵ درصد از فرماندهان گردان‌ها از کاهش استخدام سربازان از یک دوره به دوره دیگر خبر می‌دهند و ۴۵ درصد کاهش ۱۰ درصد یا بیشتر را گزارش می‌دهند.

عملکرد واحدها همچنین تحت تأثیر چالش‌های خانوادگی قرار گرفته است، به طوری که ۹۷ درصد از فرماندهان گردان‌ها موافقند که این موضوع تا حدودی بر قابلیت‌های عملیاتی تأثیر گذاشته است.

با وجود تلاش‌های گسترده ارتش اشغالگر برای کمک به سربازان ذخیره، فرماندهان نیروهای ذخیره گزارش می‌دهند که واکنش ارائه شده برای حمایت از سربازانی که به دلیل شرایط خدمت در روابط زناشویی مشکل دارند، کافی نیست. حدود ۵۳ درصد از آنها پاسخ دادند که پاسخ کافی نبوده و حدود ۴۰ درصد پاسخ دادند که اصلاً پاسخی وجود نداشته است. در حالی که تنها تعداد کمی گزارش دادند که پاسخ کافی وجود داشته است.

این نظرسنجی همچنین بار سنگینی را که بر دوش خود فرماندهان است، نشان می‌دهد، به طوری که ۹۰ درصد از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که بیش از یک دوره آموزشی نیروهای ذخیره را گذرانده‌اند، از جمله ۲۰ درصد که چهار دوره یا بیشتر را گذرانده‌اند.

«نعمه لوی-شایفیتز»، همسر یکی از فرماندهان گردان‌های ذخیره و بنیانگذار گروه «ستاد مادران - زنان در نیروهای ذخیره» گفت: «داده‌های این نظرسنجی به طور سردی منعکس کننده آنچه است که ما روزانه از میدان می‌بینیم.»

او افزود: «خانه‌ها و فرزندان ما بهای سنگینی می‌پردازند. کسب و کارهای ما فروپاشیده، من و همسرمان از کار اخراج شده‌ایم و ما و خانواده‌هایمان در اضطراب زندگی می‌کنیم.»

در مقابل، «گلعاد گانتس»، یکی از بنیانگذاران انجمن تاب‌آوری اسرائیل که توسط گروهی از نیروهای ذخیره در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تأسیس شد، گفت: «یکی از فوری‌ترین نیازها، حمایت از همسران نیروهای ذخیره است. وقتی از آنها مراقبت می‌کنیم، نه تنها جبهه داخلی را تقویت می‌کنیم، بلکه اثربخشی کل ارتش اسرائیل را نیز تقویت می‌کنیم.»

در اواسط ماه گذشته، ارتش اشغالگر تصمیم گرفت نیروهای ذخیره در مناطق جنگی را با سربازان عادی جایگزین کند. به گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص، این در بحبوحه اعتراضات صدها سرباز ذخیره که خواستار پایان جنگ بودند، صورت گرفت.

همین روزنامه به نقل از رهبران ارتش اسرائیل نوشت که آنها در اجرای برنامه‌های جنگی در غزه، لبنان، سوریه و کرانه باختری با مشکل مواجه هستند و توضیح داد که «عدم اعتماد به نفس در میان سربازان ذخیره به مأموریت محول شده به آنها ممکن است به برنامه‌های عملیاتی آسیب برساند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha