• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404021308837
  • خبرنگار : 71974

دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی «وانا» در گفت‌وگو با ایسنا:

تمرکز چهارمین کنگره «وانا» بر پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی است 

تمرکز چهارمین کنگره «وانا» بر پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی است 

دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی «وانا» گفت: در چهارمین دوره کنگره بین‌المللی «وانا»، تمرکز ویژه‌ای بر علوم نوین پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی شده است.

مسعود وثوق، دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی «وانا» و مدیر گروه پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری این رویداد، گفت: امسال چهارمین دوره کنگره بین‌المللی وانا را برگزار می‌کنیم که جزیره زیبای کیش میزبان آن خواهد بود. وانا مخفف کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقاست و تمرکز این کنگره بر کشورهای جهان اسلام است. هدف ما از این رویداد، ایجاد همگرایی و هم‌افزایی علمی میان این کشورها در حوزه‌های مختلف علوم پزشکی است.

تمرکز ویژه بر پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی

وی با بیان اینکه در دوره‌های گذشته، محورهای متنوعی از علوم پزشکی پوشش داده شده بود، افزود: در این دوره تمرکز ما بر پزشکی بازساختی و دانش سلول‌های بنیادی قرار گرفته است. خوشبختانه امسال شاهد حضور قابل توجهی از مهمانان خارجی، چه در قالب سخنران و چه شرکت‌کننده، از کشورهای منطقه هستیم. با توجه به تسهیل ورود به مناطق آزاد از جمله جزیره کیش، استقبال از این دوره بسیار چشمگیر بوده است.

حضور محققان برجسته از کشورهای اسلامی و مراکز علمی جهانی

این مقام مسئول با اشاره به حضور دانشمندان برجسته کشورهای اسلامی، اظهار کرد: کشورهایی چون عمان، امارات، عراق، ترکیه، پاکستان، قبرس، اردن و لبنان از جمله کشورهای حاضر در این کنگره هستند. این پژوهشگران از کشورهای اسلامی دعوت شده‌اند، اما در واقع بسیاری از آن‌ها در مراکز تحقیقاتی معتبر جهانی مشغول فعالیت‌اند. این امر به ما کمک می‌کند تا ضمن ایجاد ارتباط مؤثر میان محققان منطقه، از دانش روز مراکز علمی برتر دنیا نیز بهره‌مند شویم.

نقش پررنگ هوش مصنوعی در آینده تحقیقات پزشکی

وثوق با اشاره به بخش‌های علمی کنگره گفت: یکی از شاخص‌ترین محورهای کنگره امسال، زیست‌شناسی محاسباتی (Computational Biology) و هوش مصنوعی است. در این بخش، میزبان تعدادی از برجسته‌ترین پژوهشگران داخلی و خارجی خواهیم بود. باور ما بر این است که در آینده تحقیقات علوم پزشکی، داده‌محوری و هوش مصنوعی نقش بی‌بدیل و انکارناپذیری خواهند داشت.

تمرکز بر بیماری‌های بدخیم و ارائه راهکارهای پژوهشی

وی افزود: با توجه به چالش‌های ناشی از بیماری‌های بدخیم، به‌ویژه سرطان، دو نشست اختصاصی به این موضوع اختصاص داده‌ایم. در این نشست‌ها از برجسته‌ترین محققان فعال در حوزه سرطان دعوت شده تا با انتقال دانش و تجربیات خود، به ارتقای سطح علمی پژوهشگران داخلی و حرکت آن‌ها در مرزهای دانش کمک کنند.

حضور فراگیر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

دبیر علمی کنگره با اشاره به بُعد ملی این رویداد، تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های برجسته کنگره وانا در سال جاری، حضور فراگیر محققان داخلی از معتبرترین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است. به گونه‌ای که از دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز، تبریز، مشهد، گیلان، دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دانشگاه تهران، شاخص‌ترین محققان کشور را به عنوان سخنرانان مدعو در اختیار داریم. این ترکیب از حضور محققان ملی و بین‌المللی، به غنای علمی کنگره افزوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha