• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404021409737
  • خبرنگار : 50229

سادات ابراهیمی:

حل مشکلات آب شرب شوشتر و گتوند شتاب می‌گیرد

حل مشکلات آب شرب شوشتر و گتوند شتاب می‌گیرد

ایسنا/خوزستان نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن پروژه‌های جدید و شتاب گرفتن حل مشکلات آب شرب شوشتر و گتوند خبرداد و گفت: بسته‌ای از اقدامات فوری و برنامه‌های بلندمدت برای حل بحران آب شرب در شوشتر و گتوند با همکاری وزارت نیرو و مدیران استانی طراحی شده است.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد سادات ابراهیمی امروز ۱۴ اردیبهشت در بازدید از پروژه‌های آبرسانی مناطق شوشتر و گتوند که با حضور صابر علیدادی مدیرعامل آبفا استان، آرش قنبری فرماندار شوشتر، محسن آقایی فرماندار گتوند و جمعی از مسئولان محلی انجام شد، اظهار کرد: پروژه آبرسانی به شهر گوریه و چمترخان‌ها شوشتر با اعتبار بیش از ۳۵ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته و یک دستگاه پمپ ۵۵ کیلوواتی جدید برای تقویت ایستگاه پمپاژ به شهر گوریه منتقل شده است که نصب آن در اولویت قرار دارد.

وی افزود: اداره آب بخش شعیبیه در شهر گوریه به‌صورت رسمی افتتاح شد تا رسیدگی به مشکلات این منطقه با سرعت و هماهنگی بیشتری انجام شود.

سادات ابراهیمی با اشاره به پیشرفت پروژه‌های آبرسانی بیان کرد: مخازن دیلم تا اواخر خرداد به بهره‌برداری می‌رسد و پروژه یشان سخی با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله پایانی اجرا قرار دارد.

به گزارش ایسنا، وی در خصوص اقدامات انجام شده در مناطق مختلف گفت: در شهرک پنجم گتوند ایستگاه پمپاژ فشار تقویتی با نصب و راه‌اندازی چهار دستگاه الکتروپمپ فعال شده که باعث یکنواختی فشار آب شده است. همچنین در منطقه ترکالکی ۷.۵ کیلومتر از شبکه فرسوده اصلاح شده است.

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس خاطرنشان کرد: در منطقه پشت‌درب گتوند نیز پروژه‌های اصلاحی و احداث خط انتقال آب از تاسیسات سماله آغاز شده است و پیگیری‌ها برای حل مشکلات آبرسانی این مناطق ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha