جعفر مردانی امروز ۱۴ اردیبهشت در آیین تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستا به میزبانی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستاها برآمده از دل مردم هستند، اظهار کرد: این نهاد تجلی مشارکت مردم در مدیریت محلی است و برافراشته از قانون اساسی کشور محسوب میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه شعار «سرمایهگذاری برای تولید» یک شعار هدفمند و دقیق است، توضیح داد: تحقق این شعار یک تکلیف همگانی است، هر فرد باتوجه به جایگاه خود باید در تحقق این شعار تلاش کند، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید به تقویت امید در جامعه نیز کمک خواهد کرد، این استان دارای پتانسیلهای مختلف در زمینه کشاورزی، صنعت، گردشگری و ... است.
مردانی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستاها بهعنوان نمایندگان مردم در توسعه و تعالی شهرستانها و استان موثر هستند و باید نقش خود را به خوبی ایفا کنند، مجموعه مدیریتی استان در کنار این مجموعه است و بنده نیز در جلسات فصلی شوراهای اسلامی چهارمحال و بختیاری شرکت خواهم کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص تغییر مدیریت در دستگاههای اجرایی، یادآور شد: مدیران باید تا آخرین لحظه مسئولیت به مردم خدمت کنند، زیرا این مسئولیت بهعنوان یک امانت است و نباید لحظهای تعلل در خدمت به مردم داشته باشند، بیانگیزگی زیبنده مدیران در نظام جمهوری اسلامی نیست و تغییر دولتها نباید موجب کمکاری شود.
وی ادامه داد: تغییرات مدیریتی یک امر اجتنابناپذیر است و روی کارآمدن نیروهای جدید یک امر طبیعی و موجب پیشرفت خواهد شد.
مردانی با بیان اینکه شوراها طرحهای مجلس شورای اسلامی و شوراهای استان را با معاونت عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در میان بگذارند، خاطرنشان کرد: باید برای هر شهرستان یک طرح ویژه برای سرمایهگذاری تعریف کنیم، سرمایهگذاری باید منجر به اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تقدیر از اقدامات اتاق بازرگانی در توسعه استان، تاکید کرد: این مجموعه پویا و همراه با مجموعه مدیریتی استان است.
اتاق بازرگانی صدای رسای بخش خصوصی برای رساندن مطالبات به مسئولان است
در ادامه امین مالکی- نایب رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه به زیرساختهای اتاق بازرگانی این استان در دورههای قبل توجه چندانی نشده بود، اظهار کرد: در دور جدید هیات نمایندگان تلاش شد تا این ظرفیتها فعال شوند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه یکی از رسالتهای اتاق بازرگانی بهبود فضای کسب و کار است، خاطرنشان کرد: اتاقهای بازرگانی بازوی مشورتی سه قوه در حوزههای مرتبط با صنعت، معدن، کشاورزی و .... است.
وی با تاکید بر اینکه برای توسعه چهارمحال و بختیاری نیازمند مشارکت مردم هستیم، گفت: انجمنهای تخصصی در این استان وجود نداشت و چند انجمن موجود نیز فعال نبودند، برای افزایش مشارکت ۱۱ انجمن تخصصی در اتاق بازرگانی استان فعال شد و بودجه این تشکلها به صورت فصلی از طریق اتاق ایران تامین میشود.
مالکی با اشاره به اینکه ۸ کمیسیون تخصصی در اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری وجود دارد، بیان کرد: جلسات تخصصی و مطالبهگری این کمیسیونها به منظور بررسی مشکلات بخش خصوصی برگزار میشود و در نهایت خروجی آن در جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مطرح و عموماً منجر به مصوبه میشود.
نایب رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اتاق بازرگانی صدای رسای بخش خصوصی برای رساندن مطالبات به مسئولان است، گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز صدای خاموش مردم را به سمع و نظر مسئولان میرسانند، نباید اجازه دهیم محدودیتها و سیاستزدگی مانع شنیده شدن صدا و مطالبات شود.
وی افزود: تلاش کردیم در جلسات تخصصی اتاق بازرگانی ایران و چهارمحال و بختیاری صدای مظلومیت استان را به گوش مسئولان برسانیم.
مالکی در ادامه با اشاره به برگزاری جشنوارههای تخصصی برای معرفی ظرفیتهای تولیدی چهارمحال و بختیاری با همکاری اتاق بازرگانی خبر داد و بیان کرد: جشنواره گز در شهر بلداجی توسط اتاق بازرگانی برگزار خواهد شد، همچنین موضوعات مرتبط با سرمایهگذاری با حضور سرمایهگذاران کشوری همزمان با برگزاری جشنواره پیگیری خواهد شد.
نایب رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تفاهمنامهای مابین شورای اسلامی استان و اتاق بازرگانی منعقد شد و درصدد تقویت ارتباط با شهرستانها هستیم و واحد ارتباط با شهرستانها نیز در اتاق بازرگانی تشکیل شده است.
وی در خصوص نتایج مثبت برگزاری دورههای آموزشی کارآفرینان و بازرگانان نسل فردا(تاجرپروری) در اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: ایجاد مرکز استعدادیابی نیز در دستور کار قرار دارد، استعدادهای کودکان در حوزههای مختلف شناسایی و برای پرورش آنها برنامهریزی میشود.
انتهای پیام
نظرات