• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404021409875
  • منبع : نمایندگی مرکزی

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان:

باب‌ همکاری بین جهاد دانشگاهی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی وجود دارد

باب‌ همکاری بین جهاد دانشگاهی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی وجود دارد

ایسنا/مرکزی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی گفت: براساس پتانسیل های موجود در جهاد دانشگاهی استان، باب همکاری بیشتر در موضوعات مختلف بین جهاد دانشگاهی و سازمان نظام مهندسی استان وجود دارد.

سعید گازرانی امروز ۱۴ اردیبهشت‌ پس از بازدید از بخش‌های مختلف فعالیتی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در نشست با مسئولان این نهاد، ضمن اشاره به بازدید انجام شده، اظهار کرد: ظرفیت‌های موجود در این نهاد واقعا قابل توجه است و منحصر به خدمات آموزشی نیست.

وی با بیان اینکه همکاری با مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی می‌تواند در جهت ارتقای کار کیفی سازمان به ما کمک کند، افزود: در مجموع، زمینه‌های همکاری زیادی بین این سازمان و جهاد دانشگاهی وجود دارد.

گازرانی خاطرنشان کرد: علاوه بر خدمات آموزشی، ظرفیت‌های متعدد این نهاد در استان، قابل بهره‌برداری است و سازمان نظام مهندسی در بخش‌های دیگر نیز می‌تواند از خدمات این نهاد استفاده کند که یکی از این بخش‌ها ایسنا و استفاده از خدمات این رسانه در حوزه آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی است.

محسن مرادی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به تنوع فعالیت جهاد دانشگاهی استان در حوزه‌های پژوهش، آموزش، فرهنگی و درمانی، اظهار کرد: فعالیت‌های این نهاد منحصر به بخش دانشگاهی نیست.

وی اظهار کرد: این نهاد بر اساس ماموریت‌های خود و براساس نیازهای استان به موضوعات ورود پیدا می‌کند و ظرفیت‌های متعدد این نهاد برای رفع مشکلات و نیازهای استان به کار گرفته می‌شود که بر این اساس آمادگی لازم در این نهاد برای همکاری با سازمان نظام مهندسی استان وجود دارد.

باب‌ همکاری بیشتر بین جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی وجود دارد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha