حسن حسننتاج شامگاه یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه شاخص اقتصادی مازندران در کشور وضعیت مناسبی ندارد، اظهار کرد: وضعیت شاخص اقتصادی شهرستان بابل نسبت به مازندران بسیار ناراحت کننده است.
وی با بیان اینکه راه برون رفت از این مشکلات جمع آوری اطلاعات درست از وضعیت شهرستان در حوزههای مختلف است، افزود: در این راستا به کمک رسانهها نیازمندیم تا با دادههایی که در اختیار مدیران و متخصصین هر حوزه قرار میدهند، در تخصیص اعتبارات موفقترعمل کنند.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد مردم شهرستان بابل تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند، تصریح کرد: ۶۰ هزار نفر بابلی تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بوده و ۶۰ هزار نفر نیز در انتظار هستند تا تحت پوشش قرار گیرند.
وی یادآور شد: میانگین کنترل آبهای سطحی و روان آب در کشور ۵۲ درصد بوده اما در مازندران ۱۲ درصد است.
حسننتاج با بیان اینکه بابل نخستین شهر مازندران در حوزه اجرای پروژه فاضلاب بود، تصریح کرد: هم اکنون در اجرای این طرح بابل عقب ماند و تنها ۳۰ درصد فاضلاب این شهرستان به تصفیه خانه منتقل میشود. با وجودی که ۳۵۰ میلیارد تومان برای فاضلاب اوراق گرفتیم اما این مبلغ حال دل مردم بابل را خوش نمیکند.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش بابل برند مازندران است لذا باید امکانات بیشتری مطابق جمعیت تخصیص داده شود، ادامه داد: شاخص شهرستان بابل در این بخش نسبت به شهرهای دیگر مازندران ۱۵ درصد کمتر است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ضعف عملکرد برخی مدیران را در کنار کمبود اعتبار و تحریم اقتصادی یکی از مشکلات عقب ماندگی شهرستان بابل برشمرد و با ابراز تاسف، گفت: ۴۶ سال از انقلاب میگذرد؛ آب منطقه گلوگاه بابل با تانکر تزریق میشود.
این مسئول ناترازی برق را ناشی از ناترازی مدیریتی دانست و خاطرنشان کرد: باید ۹۰ هزار مگاوات تولید برق داشته باشیم در حالیکه ۷۰ هزار مگاوات تولید میشود. برای حل کمبود ۲۰ هزار مگاوات باید دوسال با مشکل مواجه باشیم.
حسن نتاج، به صفهای طولانی نانواییها و کمبود کود در فصل کشاورزی اشاره کرد و ادامه داد: با داشتن تمدن هزار ساله هنوز نتوانستیم کود مورد نیاز کشاورزان را قبل از فصل کشت در اختیار کشاورز قرار دهیم.
وی همچنین انباشت زباله و شیرابه انجیلسی را یکی از مشکلات جدی شهرستان بابل برشمرد و خاطرنشان کرد: گرچه هزینه زیادی در چندسال اخیر به این امر اختصاص یافت اما نتیجه دلخواه گرفته نشد، دانشمندان و فرهیختگان میتوانند در حل این مشکل راهکار اصولی ارائه دهند.
وی به فعالیت ۱۶۰۰موسسه درمانی در شهرستان بابل اشاره کرد و افزود: وضعیت دانشگاه علوم پزشکی بابل مناسب نیست.
نماینده مردم بابل در مجلس یادآور شد: اگر بخواهیم شاهد اتفاقات مثبت در حوزه درمان باشیم باید در کنار جذب پرستار به جذب بهورز توجه بیشتری شود.
این مسئول با اشاره به اینکه مازندران قطب کشاورزی کشور و بابل بزرگترین تولیدکننده برنج است، گفت: نخستین کمیته اقتصادی توسعه صادرات را در بابل راه اندازی کردیم.
حسن نتاج با بیان اینکه نخستین همایش این کمیته اقتصادی ۲۹ خرداد ماه سال جاری در بابل برگزار میشود، تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که وضعیت معیشت مردم را تغییر دهیم وتوسعه اقتصادی را در حوزه رونق تولید داشته باشیم.
نماینده مردم بابل یکی از مهمترین دغدغه خود را رسیدگی به وضعیت کشاورزان در فصل برداشت برشمرد و گفت: امیدواریم با راه اندازی دبیرخانه کمیته توسعه اقتصادی در بابل بتوانیم به کشاورزان کمک کنیم تا برنج خود را با قیمت مناسبتر بفروشند و بدون حضور واسطهها مرکبات را با قیمت بالاتری به بازار تجاری عرضه کنند.
وی همچنین به روند پیری جمعیت کشور اشاره کرد و افزود: تا ۲۰ سال آینده ایران جزو چهار کشور پیر جهان میشود که به ناچار با افزایش هزینه و افزایش بیمارستان و تخت بیمارستانی مواجه خواهد شد لذا باید از امروز به فکر حل این مشکل باشیم.
انتهای پیام
نظرات