علیاکبر تقینژاد امروز ۱۵ اردیبهشت، در دیدار با جمعی از سرمایهگذاران اظهار کرد: در شهرستان کاشمر مجموعاً ۱۴۴ واحد تولیدی و صنعتی داریم که ۷۰ واحد از جهاد کشاورزی و ۷۴ مورد از اداره صنعت، معدن و تجارت دریافت مجوز کردهاند.
وی با بیان اینکه در داخل شهرک صنعتی ۵۴ واحد صنعتی فعالیت دارند ولی قراردادهایی که در فاز یک شهرک منعقد شده بالغ بر ۱۰۰ مورد است، بیان کرد: برخی افراد زمین گرفتهاند کاری انجام نداده یا تعطیل شدهاند.
رئیس دادگستری شهرستان کاشمر مجموع اشتغالی که در این تعداد واحد تولیدی و صنعتی تاکنون ایجاد شده را بالغ بر ۷۳۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: واحدهای بزرگی در شهرستان داریم که بسیار موفق هستند.
وی از فعالیت بزرگترین پالایشگاه گیاهان دارویی خاورمیانه در کاشمر خبر داد و افزود: وجود هفت کارخانه قند در کاشمر موجب شده که شهرستان به قطب قند شرق کشور تبدیل شود.
تقینژاد در ادامه از سرمایهگذاری چندین نیروگاه ۱۰۰ و سه مگاواتی در این شهرستان خبر داد و افزود: پیشبینی میشود طی پنج سال آینده بزرگترین نیروگاههای خورشیدی کشور را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تصفیهخانه و شبکه جمعآوری فاضلاب شهرک صنعتی کاشمر با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان و پست برق با اعتبار ۵۴ میلیارد تومان بهرهبرداری شده است، گفت: فاز دو شهرک صنعتی کاشمر با ۹۵ هکتار زمین تسطیح و آماده واگذاری شده است.
رئیس دادگستری شهرستان کاشمر با اشاره به راهاندازی دفتر گمرک در شهرک صنعتی کاشمر، تسهیلات سرمایه در گردش را از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی دانست و گفت: برای فاز دوم شهرک صنعتی باید ایستگاه گاز احداث شود.
تقینژاد با بیان اینکه برخی از مشکلات در شهرستان قابل حل هستند و برخی باید به استان ارجاع شود، بیان کرد: اگر قرار باشد سرمایهگذاری در تولید ملموس باشد باید دبیرخانهای برای پیگیری و رفع مشکلات سرمایهگذاران در شهرستان تشکیل شود.
وی با اشاره به اینکه باید از تجربیات سرمایهگذاران موفق بیشتر استفاده شود، افزود: ما باید به دنبال سرمایهگذاران برویم و از آنها برای حضور در شهرستان درخواست کنیم.
انتهای پیام
نظرات