• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404021510633
  • خبرنگار : 50184

رئیس سازمان مشاغل شهری کرمانشاه:

۱۰۰۰ میلیارد تومان از اموال شهرداری رفع تصرف شد/ احداث شهرک ضایعات را دنبال می‌کنیم

۱۰۰۰ میلیارد تومان از اموال شهرداری رفع تصرف شد/ احداث شهرک ضایعات را دنبال می‌کنیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه طی سالهای گذشته ۸۲۶ غرفه و ۷۰ تا ۸۰ ملک شهرداری با ارزش تقریبی ۲۳۰۰ میلیارد تومان به تصرف متصرفین درآمده بود، گفت: با اقدامات انجام شده از سال گذشته حدود هزار میلیارد تومان از این اموال را رفع تصرف کردیم.

به گزارش ایسنا، محسن دارابی، امروز(۱۵ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، یکی از اقدمات مهم این سازمان در سال گذشته را تلاش برای بازپس گیری غرفه‌های متصرف شده شهرداری در سطح شهر اعلام کرد و گفت: تا سال گذشته حدود ۸۲۶ غرفه و ۷۰ تا ۸۰  مورد از املاک تصرف شده شهرداری در سطح شهر شناسایی شدند که برخی از آنها ۲۰ تا ۲۵ سال قبل احداث شده، اما در طول این سالها عده‌ای آنها را به تصرف خود درآورده بودند و حتی روی آن ادعای مالکیت داشتند. 

وی با بیان اینکه طبق برآورده‌های انجام شده ارزش این غرفه‌ها و املاک تصرف شده حدود ۲۳۰۰ میلیارد تومان است، اعلام کرد: به منظور بازپس گیری این اموال، جلسات و نشست‌های متعددی را با شهرداری، دادگستری و دادسرای کرمانشاه داشتیم و دستوراتی در این زمینه صادر شد تا رفع تصرف شوند. 

دارابی اضافه کرد: اولویت ما در برخورد با متصرفین تعامل بود و قصد بیرون کردن آنها از این املاک را نداشتیم، بلکه به آنها گفتیم که باید با شهرداری قرارداد داشته باشند. 

وی خاطرنشان کرد: از سال گذشته تاکنون حدود هزار میلیارد تومان از این اموال رفع تصرف شده و بازگشته است.

هیچ شهری به اندازه کرمانشاه «دکه» ندارد 

رئیس سازمان مشاغل شهری کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری ارسال لایحه تعیین تکلیف دکه‌های غیرمجاز به شورای شهر کرمانشاه در آبان سال ۱۴۰۲، گفت: در آن لایحه عنوان شده بود که در سطح شهر کرمانشاه ۹۸ دکه وجود دارد که به شکل غیرمجاز فعالیت می‌کنند، به این معنا که معابر شهر را تصرف کرده‌ و هیچ پولی هم به شهرداری پرداخت نمی‌کنند که آن زمان عده‌ای حواشی‌ای درست کردند و لایحه همانطور در شورا معطل ماند. البته این لایحه مجددا در دستور کار شورا قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: با این وجود، با اقدامات انجام شده طی این مدت، تعداد دکه‌های غیرمجاز سطح شهر را به ۷۳ دکه کاهش داده و اجازه ندادیم هیچ دکه غیرمجاز دیگری اضافه شود. 

دارابی یادآورشد: از طرفی با توجه به اینکه اکثر دکه‌های شهر کرمانشاه قدیمی و فرسوده بودند، نوسازی آنها را آغاز کردیم و بخشی از آنها به دکه‌های شکیلی تبدیل شدند که چهره شهر را تغییر دادند. 

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۴۸۶ دکه مجاز در سطح شهر کرمانشاه فعال است، عنوان کرد: وجود این تعداد دکه برای شهر کرمانشاه خوب نیست. هیچ شهری به اندازه کرمانشاه دکه ندارد و بعضا در برخی از شهرهای بزرگ مجموع دکه‌های آنها به ۲۰ عدد هم نمی‌رسد. 

رئیس سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه در ادامه در خصوص طرح احداث هشت میدان میوه و تره بار در سطح شهر کرمانشاه نیز گفت: این طرح پس از چندسال پیگیری سال گذشته در صحن شورای شهر کرمانشاه مطرح و مورد تصویب قرار گرفت، اما متاسفانه از سوی فرمانداری مغایرت خورد و اعلام شده که باید موافقت کمیسیون معاملات را بگیرد. 

وی اضافه کرد: هر چند فرمانداری با احداث دو مورد از این پروژه‌ها که زمین آنها در مالکیت شهرداری است موافقت کرده، اما اگر بخواهیم این پروژه‌ها را اجرایی کنیم، نیاز است که سرمایه گذار پای کار بیاید که فعلا کسی اعلام آمادگی نکرده‌ است. 

۱۰۰۰ میلیارد تومان از اموال شهرداری رفع تصرف شد/ احداث شهرک ضایعات را دنبال می‌کنیم

شهرک ضایعات در محدوده جعفرآباد احداث می‌شود

دارابی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت پروژه جابجایی مغازه‌های ضایعاتی در شهر کرمانشاه و احداث شهرک ضایعات نیز گفت: این طرح از چندین سال قبل در دستور کار قرار گرفته و سال گذشته با کمک خدمات شهری با یک سرمایه گذار وارد مذاکره شدیم که حدود ۲۱ هکتار زمین در محدوده جعفرآباد داشت و قرار بر این بود که آن را به شهرک ضایعات تبدیل کنیم، اما متاسفانه مخالفت‌هایی با اجرای آن شد و به سرانجام نرسید. 

وی تصریح کرد: پس از آن زمینی را در روستای توه لطیف در نزدیکی شهر کرمانشاه در نظر گرفتیم که این بار محیط زیست مجوز نداد، لذا دوباره تمرکز خود را روی زمین محدوده جعفرآباد قرار دادیم. 

رئیس سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه رایزنی‌هایی را با سرمایه گذار پروژه داشته‌ایم و توافقاتی نیز حاصل شده و امیدواریم در فاز اول در مساحت حدود پنج هکتار شهرک ضایعات را راه اندازی کنیم. 

وی در ادامه با بیان اینکه طرح ساماندهی دستفروشان نیز از چندسال قبل در دستور کار قرار گرفته، عنوان کرد: برای ساماندهی دستفروشان بازار روزها را راه اندازی کردیم و در حال حاضر از روز شنبه تا جمعه هر روز در یک نقطه از شهر کرمانشاه بازار روز فعالیت دارد. 

دارابی به وجود پاره‌ای از مشکلات بر سر راه فعالیت بازار روزها اشاره کرد و گفت: متاسفانه وسعت فضای بازار روزها چندان بزرگ نیست و از طرفی با توجه به قرار گرفتن آنها در مسیرهای پرتردد، گاها ترافیک‌ نیز ایجاد می‌کنند. 

وی با بیان اینکه حدود هفت تا هشت هزار نفر از  محل فعالیت در بازار روزهای کرمانشاه ارتزاق می‌کنند، افزود: علاقمندیم یک فضایی وسیع برای راه‌اندازی بازار روز داشته باشیم تا بتوانیم دستفروشان بیشتری را در آن ساماندهی کنیم. 

طرح جابجایی میدان بار به کجا رسید؟ 

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان مشاغل شهری کرمانشاه در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص طرح جابجایی میدان بار کرمانشاه نیز گفت: سال گذشته توافقی با یک سرمایه گذار انجام دادیم تا میدان بار را به زمینی که در خارج از شهر بود انتقال بدهیم، اما باتوجه به مشکلاتی که در شورای شهر وجود داشت، این لایحه روی زمین ماند و در نهایت هم سرمایه گذار پشیمان شد. 

دارابی با بیان اینکه سرمایه گذاران در کرمانشاه به دلیل بروکراسی‌های پیچیده اداری و کاغذبازی‌ها از اجرای پروژه‌ها پشیمان می‌شوند، عنوان کرد: از طرفی خود کسانی که در میدان بار فعلی غرفه دارند نیز حاضر به ترک غرفه‌هایشان نیستند، چرا که درآمد بالایی دارند و قیمت غرفه‌هایشان هم بسیار بالاست. 

بازار گل و گیاه در آرمستان احداث می‌شود

وی در بخش پایانی سخنانش از طرح احداث بازار گل و گیاه آرامستان قدیم کرمانشاه خبر داد و گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر تعدادی از گل فروشان و افرادی که ملزومات مربوط به مراسم فاتحه را به فروش می‌رسانند، در محوطه آرامستان فعالیت می‌کنند، تصمیم گرفته شد که با احداث یک بازار گل و گیاه آنها را ساماندهی کنیم. 

رئیس سازمان مشاغل شهری شهرداری یادآورشد: فعالیت این افراد باعث ایجاد ترافیک و آلودگی منظری در آرامستان شده، لذا باید یک ساماندهی را در فعالیت آنها داشته باشیم. 

وی تاکید کرد: به این منظور ظرف سه ماه آینده غرفه‌های بازار گل و گیاه آرامستان قدیم کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود که در آن گل و گیاه، ملزومات مراسم فاتحه، خرما و شیرینی، میز و صندلی کرایه‌ای و ... عرضه می‌شود. 

این مسئول افزود: پس از آرامستان قدیم، این طرح در آرامستان جدید کرمانشاه هم اجرایی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha