مهرداد علی پناه در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در یکی از مناطق حاشیهای شهرستان خرمآباد یکسری منازل برای جمعآوری ضایعات اجاره داده میشود که موضوع سلامت و محیط زیست افراد را به مخاطره میاندازد و این امر نارضایتی شهروندان خرمآبادی را به دنبال داشت. بر این اساس با حکم دادستان مرکز لرستان دستور داده شد که این ضایعاتیها در شهر جمعآوری شوند.
وی گفت: به دنبال نارضایتی شهروندان خرمآباد از فعالیت مراکز غیرمجاز خرید و فروش ضایعات پسماند، عوامل حوزه معاونت خدمات شهری از جمله اداره اجرائیات، واحد سد معبر و سازمان مدیریت پسماند، اقدام به شناسایی و جمعآوری این مراکز در سطح شهر کردند.
علیپناه بیان کرد: این اقدام در راستای ساماندهی و جمعآوری کامل این مراکز غیرمجاز به صورت مستمر در دستور کار این معاونت قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه جمعآوری ضایعات در داخل شهر غیرقانونی است، گفت: بیشتر معتادین مبادرت به جمعآوری ضایعات از سطلهای زباله میکنند و این سبب شده که این سطلها خراب شوند و این درحالی است که قیمت هر سطل آشغال ۱۱ میلیون تومان است.
علی پناه تصریح کرد: مطابق بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری، شهرداریها موظف هستند از تاسیس هرگونه واحد صنفی که برای سلامت و آسایش شهروندان مضر باشد جلوگیری به عمل آورد این موضوع شامل مواردی همچون تاسیس واحدهای صنفی در مکانهای غیرمجاز و فعالیت واحدهای صنفی بدون مجوز است، این فعالیتها جزو مشاغل مزاحم و مضر بوده و سلامت شهروندان را به مخاطره میاندازد.
انتهای پیام
نظرات