یاسر رهبردین ۱۶ اردیبهشت در جلسه شورای حفاظت از منابع آبی استان که در استانداری برگزار شد، تاکید کرد: دستگاه های متولی از جمله هواشناسی، جهاد کشاورزی در خصوص اطلاع رسانی زمان بارش ها هماهنگ باشند چرا که باید دوره آبیاری کشاورزی در استان به خصوص در مهاباد و میاندوآب مدیریت شود.
وی ادامه داد: با وجود کمبود آب و پیش بینی تنش آبی، دستگاه های متولی مهاباد و بوکان با هدف کاهش خسارت بر محصولات باغی و زراعی همکاری و برنامهریزی داشته باشند.
رهبردین تاکید کرد: هماهنگی ویژه ای در تامین برق چاه های کشاورزی انجام شود.
معاون استاندار بر حل دغدغه آب تاکید کرد و افزود: مدیران به شکل میدانی، مشکلات بخش کشاورزی و تامین آب این بخش را رصد و حل کنند.
مجید رستگاری، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان با اشاره به کاهش حجم آب در مخازن سدهای بوکان و مهاباد نسبت به سال گذشته، گفت: پیش بینی می شود با توجه به حجم آب در این دو سد در تامین آب کشاورزی این دو منطقه با بحران مواجه شویم. لذا ضروری است بر اساس الگوی کشت و نیاز آبی شبکه آبیاری و زهکشی در مهاباد و بوکان، برای مدیریت منابع کشاورزی، مردم همراهی کنند.
وی تاکید کرد: نباید اجازه داد مشکل کمبود منابع آبی باعث متضرر شدن کشاورزان شود.
او با بیان اینکه مطابق ترکیب کشت محصولات شبکه مهاباد نیاز آبی این شبکه حدود ۱۲۱ میلیون مترمکعب است، گفت: تعداد چاه مجاز داخل شبکه مهاباد با تخلیه سالانه ۱۶ میلیون مترمکعب با مساحت تحت پوشش ۱۳۲۹هکتار، ۴۱۹ حلقه است.
انتهای پیام
نظرات