• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404021711944
  • خبرنگار : 50184

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمانشاه:

۶ سرای محله در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود/ تعداد فرهنگسراهای شهر کافی نیست

۶ سرای محله در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود/ تعداد فرهنگسراهای شهر کافی نیست

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه از در دستورکار قرار گرفتن طرح راه‌اندازی شش سرای محله در کرمانشاه خبر داد و گفت: در صورتی که مشکلی پیش نیاید، این شش سرا را تا پایان تابستان راه‌اندازی خواهیم کرد.

ایمان درخشی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت پنج فرهنگسرا در شهر کرمانشاه، اظهارکرد: طی سالهای اخیر تلاش شده تا فعالیت فرهنگسراها در شهر کرمانشاه به سمت تخصصی شدن پیش برود. 

وی افزود: از پنج فرهنگسرای کرمانشاه، دو فرهنگسرای گل نرگس و کوثر به صورت تخصصی در حوزه کودک فعالیت می‌کنند که یکی از آنها در بحث بازی و ورزش کودکان و دیگری در بحث خلاقیت کودکان مشغول به فعالیت هستند. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: فرهنگسرای محله دولت آباد هم در حوزه توانمندسازی و کارآفرینی، فرهنگسرای شهید سلیمانی و فرهنگسرای پرفسور کزازی در بحث برگزاری کلاس‌های رشته‌های مختلف فعالیت دارند. 

وی در ادامه با اشاره به ناکافی بودن تعداد فرهنگسراهای شهر کرمانشاه، عنوان کرد: استقبال از این فرهنگسراها از اواخر اردیبهشت تا مهر بسیار بالاست و بعد از آن به دلیل شروع فصل مدارس و شرایط آب و هوایی استقبال کمتر می‌شود. 

درخشی با بیان اینکه فرهنگسراهای شهر کرمانشاه در فصل تابستان در روزهای پنجشنبه و جمعه نیز فعال هستند، عنوان کرد: سالانه به صورت میانگین حدود ۱۷۰۰ نفر به فرهنگسراهای شهر کرمانشاه مراجعه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه در بیشتر این فرهنگسراها کلاس‌های زبان، نقاشی، گرافیک، موسیقی، رباتیک و ... برگزار می‌شود، افزود: در فرهنگسراهای شهر کرمانشاه علاوه بر کلاس‌های آموزشی، دوره‌های آموزشی رایگانی را نیز در حوزه‌های امیدآفرینی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌کنیم که مورد استقبال خانواده‌ها قرار می‌گیرد. 

وی در ادامه از در دستور کار قرار گرفتن احداث شش سرای محله در شهر کرمانشاه خبرداد و گفت: در سراهای محله برگزاری دوره‌های توانمندسازی و مهارت آموزی را به شکل ویژه دنبال می‌کنیم. 

وی افزود: لایحه راه‌اندازی شش سرای محله توسط شورای شهر کرمانشاه مصوب شده و در حال حاضر به دنبال فضاهای استیجاری برای راه‌اندازی این سراها هستیم که تاکنون در سه محله فضاهایی را شناسایی کرده‌ایم. 

وی خاطرنشان کرد: در این مراکز مهارت آموزی و توانمندسازی زنان بی سرپرست و پشتیبانی از آنها برای فروش محصولاتشان و نیز ارائه آموزش‌هایی به کودکان کار را خواهیم داشت. بعلاوه این سراها محلی برای فعالیت سمن‌های اجتماعی نیز خواهند بود. 

وی تاکید کرد: اگر مشکلی پیش نیاید و اعتبارات مورد نیاز تامین شود، تا پایان تابستان امسال شش سرای محله شهر کرمانشاه راه اندازی خواهند شد. 

وی با بیان اینکه بودجه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه طی سالهای گذشته بسیار پایین بوده، افزود: سال گذشته مجموع این بودجه حدود ۳۲ میلیارد تومان بود که اگر بخواهیم آن را تقسیم بر تعداد شهروندان کرمانشاهی کنیم، سرانه بودجه فرهنگی هر کرمانشاهی - از محل بودجه سازمان فرهنگی شهرداری- حدود ۳۲ هزار تومان بوده که رقم پایینی است، درحالی که در برخی از شهرها این رقم تا چند صد هزار تومان و حتی یک میلیون تومان هم می‌رسد. 

درخشی از رشد قابل توجه بودجه این سازمان برای سالجاری خبر داد و گفت: امسال اعتباراتی که به این حوزه اختصاص پیدا کرده حدود ۱۱۰ میلیارد تومان است که سرانه بودجه فرهنگی هر شهروند کرمانشاهی در این سازمان را به حدود ۱۱۰ هزار تومان افزایش داده‌ است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha