• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404021712411
  • خبرنگار : 71588

حماس: اشغالگران پیش از سفر ترامپ به دنبال توافقی جزئی هستند

حماس: اشغالگران پیش از سفر ترامپ به دنبال توافقی جزئی هستند

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز (چهارشنبه) تاکید کرد اشغالگران تلاش می‌کنند تا پیش از سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه به توافقی جزئی برای بازگرداندن زندانیان خود در ازای دریافت چند روز غذا دست یابند.

به گزارش ایسنا، «باسم نعیم»، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خاطرنشان کرد تلاش‌های مذبوحانه‌ و ناامیدانه‌ای از سوی اشغالگران صهیونیست پیش از سفر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به منطقه از طریق ارتکاب جنایت گرسنگی دادن، ادامه نسل‌کشی و تهدید به توسعه دایره عملیات نظامی برای دستیابی به توافقی جزئی در حال انجام است که برخی از زندانیان صهیونیست را در ازای دریافت غذا و نوشیدنی برای چند روز مشخص آزاد می‌کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، وی در ادامه افزود هیچ تضمینی از سوی هیچ طرفی برای حصول آتش‌بس وجود ندارد، به ویژه با توجه به اینکه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تهدید به از سرگیری جنگ کرده است تا ماموریتی را که از ابتدای جنگ اعلام کرده بود، تکمیل کند؛ ماموریتی که او و ارتشش در طول ۱۸ ماه از دستیابی به آن ناکام ماندند و آنها «پیروزی مطلق و بازگرداندن زندانیان صهیونیست» است.

باسم نعیم همچنین تصریح کرد: این تلاش‌ها در شکستن عزم و اراده ملت فلسطین و مقاومت آنها برای دستیابی به مهمترین شروط هرگونه توافقی، یعنی «تضمین برقراری آتش‌بس»، ناکام خواهد ماند.

این عضو دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین گفت: مقاومت بر توافق جامع و کامل برای خاتمه بخشیدن به جنگ و تهیه نقشه راهی برای روز پساجنگ پافشاری دارد.

پیشتر «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: تا زمانی که اسرای ما در تونل‌ها هستند نباید اجازه ورود هیچ‌گونه کمکی به غزه را داد. تنها کمکی که باید وارد غزه شود مهاجرت داوطلبانه است.

وی طی نشست کابینه امنیتی مدعی شد: ما در مسیر شکست حماس هستیم و این به آزادی اسرا کمک خواهد کرد.

همچنین منابع گفتند کابینه رژیم صهیونیستی مدعی است که به اندازه کافی در غزه غذا وجود دارد.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha