• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404021712593
  • خبرنگار : 50377

سرپرست معاونت اجتماعی استانداری مازندران مطرح کرد

استفاده از سازمان‌های مردم‌نهاد برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی

استفاده از سازمان‌های مردم‌نهاد برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی

ایسنا/مازندران سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، گفت: جامعه کنونی نیاز به آموزش حداکثری در زمینه مبارزه با مواد مخدر دارد که از ظرفیت اساتید دانشگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد باید بیش از پیش بهره‌مند شویم.

سید امیر حسینی‌جو چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمیته توسعه تشکل‌های مردمی ضمن اشاره به نقش محوری فرمانداران در تبیین سیاست‌های دولت، اظهار کرد: بخشداران، دهیاران و دستگاه‌های اجرایی همچنان که به حوزه‌های عمرانی توجه دارند؛ لازم است به جلب مشارکت حداکثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی همت کنند.

معاون استاندار مازندران به تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی با استفاده از مردمی سازی امور تأکید کرد و گفت: در این زمینه محلات نقش محوری دارند.

وی یادآور شد: بازسازی و ساخت مراکز مراقبتی ترک اعتیاد در شهرستان‌ها در اولویت‌های فرمانداران در جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha