• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404021712607
  • خبرنگار : 50416

مدیر آموزش و پرورش شهرستان:

۳۵۰۰ کلاس اولی سال آینده در ملایر به مدرسه می‌روند

۳۵۰۰ کلاس اولی سال آینده در ملایر به مدرسه می‌روند

ایسنا/همدان مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر با بیان اینکه سال تحصیلی آینده حدود ۳۵۰۰ دانش آموز کلاس اولی به مدارس ملایر اضافه خواهند شد، گفت: تاکنون بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز در سامانه سنجش ثبت نام کرده‌اند و خانواده ها تا ۲۰ اردیبهشت فرصت دارند با مراجعه به سامانه سیرت، فرآیند نوبت‌دهی سنجش را انجام دهند.

اکبر فراهانی امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در نشستی خبری، با بیان اینکه از ابتدای سال تحصیلی، یک میلیارد تومان کمک های مردمی برای تعمیر و تجهیز مدارس هزینه شده است، گفت: طرح هدیه به اموات در بستر آموزش و پرورش، در شورای فرهنگ عمومی مطرح شد و در قالب آن خانواده ها می توانند با صرف هزینه‌های ختم متوفی، در حوزه تعمیر و تجهیز مدارس، اقدامی ماندگار انجام دهند. 

وی اجرای طرح هدیه به اموات را نیازمند حمایت و فرهنگ سازی دانست و اظهار کرد: تلاش می کنیم همایش خیرین مدرسه ساز را نیز برگزار و از خدمات شایسته آنان تجلیل کنیم.

فراهانی اجرای سند تحول بنیادین را محوری ترین سیاست آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: هدف ما این است که همه ساحت های سند تحول بنیادین در مدارس اجرا شود که خوشبختانه انجام شده است.

وی اجرای برنامه های کاربردی با هدف تقویت مهارت آموزی بین دانش آموزان را یکی از اولویت های آموزش و پرورش دانست و گفت: کیفیت بخشی در تمام مدارس، توانمندسازی معلمان با برگزاری کارگاه های مختلف، ارتقای مدیریت آموزشگاهی و الگوی مدارس تراز انقلاب و نیز توجه به فعالیت های قرآنی و نماز از مهمترین اولویت ها در آموزش و پرورش است.

فراهانی با بیان اینکه در همه مدارس زنگ نماز اجرا می شود، افزود: هدف ما این است تا دانش آموزان بیشتر با این واجب الهی انس بگیرند. 

رئیس آموزش و پرورش ملایر برگزاری «میز نماد» را یکی دیگر از برنامه های آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: نماد به معنای نظام مراقبت آسیب های اجتماعی و روانی دانش آموزان است که در مدارس شهرستان اجرا شده است.

وی بر اهمیت توسعه و ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و تاب‌آوری بین دانش آموزان و توجه به حوزه نخبگان و برگزاری المپیادهای علمی به‌عنوان بخش دیگری از برنامه‌های آموزش و پرورش تاکید کرد. 

فراهانی اظهار کرد: در ابتدای مهر این سال تحصیلی، هیچ کلاس خالی نداشتیم و کلاسی بدون معلم نبود و در حال حاضر نیز برنامه ریزی می کنیم برای سال تحصیلی آینده، هیچ کلاس خالی نداشته باشیم و طبق سنوات گذشته بتوانیم از حق التدریسی های شاغل و همکاران بازنشسته استفاده کنیم.  

وی توجه به کودکستان ها و مهدهای کودک به‌عنوان زیرمجموعه آموزش و پرورش را از جمله مواردی دانست که با جدیت پیگیری می شود و گفت: به دلیل اهمیت آشنایی دانش آموزان و معلمان با هوش مصنوعی، کارگاه های در این زمینه برگزار و از متخصصین این حوزه استفاده شد.

فراهانی به برپایی نمایشگاه مشاغل با هدف معرفی مشاغل به ویژه مشاغل بومی به دانش آموزان کلاس نهم اشاره و بیان کرد: در این نمایشگاه، دانش آموزان هنرستان ها، دستاوردهای خود را ارائه دادند و حدود ۳۰۰۰ نفر از کلاس نهمی ها نیز از این نمایشگاه بازدید کردند.

وی همچنین تقویت پژوهش‌سرای دانش آموزی را یکی از برنامه های آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: کلاس های مختلفی در زمینه نجوم، برنامه نویسی، کدنویسی و... در این پژوهش‌سرا برگزار می شود.

فراهانی حمایت از تشکل های دانش آموزی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در قالب برنامه «لاله های روشن» با برگزاری یادواره های مختلف در مدارس، برگزاری جشن تکلیف به صورت مجزا در مدارس در راستای راحتی دانش آموزان و خانواده ها و.. را از دیگر برنامه‌های اداره آموزش و پرورش در سال تحصیلی گذشته و سال جدید دانست.

وی به برگزاری محافل قرآنی در نماز جمعه و مدارس نیز اشاره و خاطرنشان کرد: کسب ۲۸ رتبه برتر در جشنواره نوجوان خوارزمی، کسب رتبه اول پروژه مهر در استان همدان، قبولی ۵۶ نفر از دانش آموزان ملایری در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی  در کنکور سال گذشته و همچنین کسب ۵۷ رتبه برتر در مسابقات پژوهش های استانی از موفقیت های آموزش و پرورش بوده است. 

فراهانی اجرای طرح «شهید محمودوند»، طرح شهاب، توانمندسازی مدیران با برگزاری کارگاه های آموزشی و شرکت ۷۰ درصدی دانش آموزان ابتدایی در جشنواره جابربن حیان در سال تحصیلی جاری و طرح غربالگری مدارس، کانون یاری‌گران، مشاوره گردانی، همیاران مشاور و طرح قاضی مدرسه را از دیگر برنامه ها برشمرد.

وی با اشاره به ضرورت اجرای طرح عدالت فضاهای آموزشی و پرورشی گفت: این یک طرح کشوری و لازم الاجرا است که  با مشارکت مردم باید صورت گیرد و در این زمینه مردم و خیرین می توانند یاری گر آموزش و پرورش باشند. 

وی بیان اینکه در راستای اوقات فراغت نیز برنامه ریزی های لازم انجام شده است، افزود همه سالن های ورزشی، کانون های فرهنگی تربیتی و اردوگاه فجر که ظرفیت های سال گذشته را داشتند امسال نیز در راستای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان فعال خواهند بود.

مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه در تعطیلات نوروز امسال، ۲۱۹۱ مسافر در پنج مدرسه و چهل کلاس اسکان داده شدند، افزود: ۵۵۴ نفر نیز در مرکز رفاهی اکبری اسکان داده شدند و برای تعطیلات تابستان نیز مراکز اسکان فرهنگیان برای مسافران تابستانی خدمات لازم را خواهند داشت.

فراهانی از اجرای طرح شهید محمودوند برای حمایت از دانش آموزان بازمانده از تحصیل و طرح حامی به منظور حمایت مستمر از دانش آموزان نیازمند به تلاش خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۳ هزار دانش آموز در ۲۷۸ مدرسه با ۱۷۳۲ کلاس درس، مشغول‌ تحصیل هستند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha