• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۳:۵۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404021712750
  • خبرنگار : 50225

عضو شورای شهر خبر داد

پروژه‌های عمران شهری اهواز افتتاح می‌شوند/واگذاری تکمیل تقاطع چهارشیر به پیمانکار جدید

پروژه‌های عمران شهری اهواز افتتاح می‌شوند/واگذاری تکمیل تقاطع چهارشیر به پیمانکار جدید

ایسنا/خوزستان عضو شورای شهر اهواز با اشاره به افتتاح پروژه‌های عمرانی جدید در اهواز در هفته‌های آینده، از انجام فرآیند از سرگیری واگذاری پروژه تکمیل تقاطع غیر همسطح شهید کجباف (چهار شیر) به پیمانکار جدید خبر داد.

حجت‌الله زارع‌زاده در آیین رونمایی از نورپردازی تقاطع غیرهمسطح شهید کجباف که امشب (۱۷ اردیبهشت) انجام شد، اظهار کرد: جا دارد از تلاش مدیریت شهری بابت اتمام این پروژه بعد از ۱۲ سال تقدیر کنم.

وی افزود: کار این پروژه بنا به دلایل ناموجه، ۱۲ سال طول کشید و این مساله جای نگرانی دارد اما بالاخره به سرانجام رسید و باید دیگر کارهای تکمیلی هم یکی پس از دیگری انجام شوند.

عضو شورای شهر اهواز گفت: پایان پروژه سطح صفر و نورپردازی این تقاطع باید انجام می‌شد که با اهتمام همکاران، امشب از نورپردازی رونمایی می‌شود.

وی بیان کرد: به همشهریان این نوید را می‌دهیم که به زودی کار در سطح صفر این پروژه هم آغاز می‌شود. البته این کار باید در ماه‌های گذشته به سرانجام می‌رسید اما پیمانکار به درستی به تعهدات عمل نکرد و موجب گلایه و سوال شهروندان شد که چرا چنین پروژه‌ای انجام شد اما سطح صفر آن اینگونه باقی مانده است؟

زارع‌زاده گفت: سه ماه بعد از افتتاح آخرین محور این پروژه باید سطح زیرین آن به بهره‌برداری می‌رسید اما پیمانکار بدعهدی کرده است و فرآیند از سرگیری واگذاری پروژه به پیمانکار جدید به زودی انجام می‌شود.

وی افزود: این نوید را می‌دهیم که در هفته‌های آینده پروژه‌های عمرانی خوبی در اهواز افتتاح می‌شود.

پروژه‌های عمران شهری اهواز افتتاح می‌شوند/ واگذاری تکمیل تقاطع چهارشیر به پیمانکار جدید

سیاوش محمودی دیگر عضو شورای شهر اهواز هم در ادامه گفت: در این دوره چهار تقاطع از جمله تقاطع غیرهمسطح شهید کجباف و تقاطع غیرهمسطح میدان دانشگاه شهید چمران اهواز تکمیل شده است و تقاطع غیرهمسطح شهدای غزه نیز تا مهرماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: اهواز شهر پل‌ها و شب است و در این دوره، پل‌های اهواز روشن شدند و شهر زیبا شده است در حالی که در گذشته تنها در شب‌های عید پل‌ها روشن بودند. آنچه در این زمینه مهم است نگهداری از این روشنایی‌ها است که این کار به خوبی در شهر انجام شده است.

محمودی گفت: بهسازی و ساخت بیش از ۵۰ زمین ورزشی، انجام ۶ میلیون مترمربع آسفالت و رسیدن اتوبوس‌های اهواز از ۷۰ دستگاه به ۲۴۰ دستگاه برخی از اقدامات انجام شده در این دوره مدیریت شهری هستند.

عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: اگر برخی کارشکنی‌ها و تنگ‌نظری‌ها نبود قطعا اقدامات ارزشمندتری در شهر انجام می‌شد اما امروز برخی مانع خدمت‌رسانی به مردم هستند و در این زمینه اخلال ایجاد می‌کنند در حالی که مردم از خدمات ارائه‌شده رضایت‌مندی نسبی دارند. کسانی که مانع خدمت‌رسانی هستند باید پاسخگوی مردم باشند و همه کسانی که دلسوز شهر هستند باید مقابل این افراد بایستند زیرا همه برای خدمت به مردم آمده‌ایم و نباید منافع مردم را با چیز دیگری عوض کنیم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha