• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۱:۰۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404021812768
  • خبرنگار : 71675

اهواز میزبان احتمالی فینال جام حذفی

اهواز میزبان احتمالی فینال جام حذفی

فینال رقابت‌های جام حذفی در این دوره احتمالا در شهر اهواز در استان خوزستان برگزار خواهد شد؛ شهری که دمای آن اکنون ۳۲ درجه است و در آن مقطع حتما گرم‌تر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، رقابت‌های جام حذفی در مرحله نیمه نهایی روزهای دوم و سوم خرداد برگزار می‌شود تا فینالیست‌های این مسابقات مشخص شود. فینال رقابت‌های جام حذفی هر دوره در شهرهای مختلف و به خصوص خوزستان برگزار می‌شود.

در این دوره از رقابت‌ها نیز گویا اهواز میزبان فینال جام حذفی خواهد بود، اما نکته‌ای که مهم است گرمای هوا در خوزستان در این مقطع از سال است؛ چرا که این موضوع می‌تواند روی کیفیت بازی تیم‌ها تاثیرگذار باشد. 

با این حال باید منتظر ماند و دید فدراسیون فوتبال کدام شهر را به صورت نهایی میزبان مسابقات جام حذفی معرفی خواهد کرد. 

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha