محمد حسنزاده ۱۸ اردیبهشت در مراسم افتتاحیه دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بخش خواهران دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی، گفت: همواره فکر میکنیم که اگر منابع طبیعی فراوانی داشته باشیم، ثروتمند هستیم ولی ایران ما زمانی ثروتمند است که سرمایه انسانی توانمند داشته باشد.
وی محور اصلی توسعه را انسان دانست و افزود: اگر انسان توانمندی نباشد تا از ثروت خدادادی به صورت بهینه برای توسعه کشور استفاده کند، این ثروت به نفرین تبدیل خواهد شد.
حسنزاده با بیان اینکه کنشگران مرزی پلی میان بخشهای نسبتا جدا از هم به منظور پیوند میان آنها هستند، ادامه داد: این کنشگران ارتباط بخشهای جداگانه را با هم برقرار میکنند و طرح حامیم نیز نوعی کنشگری مرزی محسوب میشود.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی و هنری کنشگران مرزی میان دانشجویان و مدیران هستند، تصریح کرد: کنشگری مرزی میان دو بخشی که ارتباط قوی باهم ندارند، نقش میانی ایفا کرده و یک کنشگر مرزی خوب بیشتر شنونده است تا گوینده. به عبارتی یک کنشگر مرزی گوش میکند، میفهمد و به حلقه دوم ترجمه میکند.
وی با بیان اینکه کنشگر مرزی دانش را به هنجارها تبدیل میکند، گفت: کنشگر خوب و قوی بایستی قدرت حل تعارض را داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات