محمدرضا بهرامی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم امروز ۱۸ اردیبهشت به مناسبت آغاز هفته هلال احمر با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در گفتوگو با اعضای هیئت تحریریه این رسانه، با اشاره به فعالیت ۴ هزار و ۶۵۵ نفر نیروی عملیاتی در خدمات رسانی به حادثه دیدگان، گفت: عموم مردم معمولا هلال احمر را به عنوان امداد و نجات میشناسند، این در حالی است که مرکز آموزش جوانان ما ۳۲ رشته آموزشی دارد.
وی با بین اینکه بیش از ۶ هزار و ۷۱۲ جوان شناسنامه دار داریم که عضو داوطلب هلال احمر استان هستند؛ گفت: یکی از اهداف ما جذب و ثبات قدم جوانان در هلال احمر بوده است لذا مجموعهای از اقدامات فرهنگی را برای آنها برنامه ریزی کردیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم اظهار کرد: تلاش میکنیم علاوه بر اجرای برنامههای ابلاغی، برنامههای پیشنهادی اعضای جوانان را در کمیسیون تخصصی خودشان بررسی کنیم و در نهایت مورد استفاده آنها قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه حمایتی سال گذشته بیش از ۱۶ میلیارد به مردم کمک کردیم، افزود: یکی از قوی ترین مراکز توان بخشی کشور متعلق به هلال احمر است؛ ساخت پروتز، کار درمانی، گفتار درمانی، داروخانه و فیزیوتراپی را در این مجموعه داریم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم، افزود: هفته هلال احمر در سال ۱۴۰۴ با شعار اصلی «هلال احمر، نماد امید و خدمت بی منت» نامگذاری شده است و ما همواره این شعار را سرلوحه کار خودمان قرار دادیم.
بهرامی در رابطه با آموزشهای امدادی بیان کرد: یکی از شعارهای ما این است که در هر خانه یک امدادگر داشته باشیم؛ با این هدف که بتوانیم زمینه خودامدادی و بحث دگر امدادی را فراهم کنیم؛ زیرا اعتقاد ما بر این است که هر چقدر مردم در سطح جامعه آموزش امدادی ببینند، کاهش خسارتهای انسانی را در حوادث خواهیم داشت.
وی افزود: در سنوات گذشته طرح همیار پلیس در جامعه اجرا شد که در زمان خودش کار مهم و تاثیر گذاری بود، امسال نیز در بحث کاهش تصادفات جادهای و در قالب پویش «نه به تصادف» مردم عهدنامهای را شامل بایدها و نبایدهای رانندگی در سفر امضا کردند. تا تصادف و خسارت انسانی کمتر شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم گفت: بیش از ۷۶۵ دوره آموزشی را شامل آموزش امدادی، کمکهای اولیه حضوری یا غیر حضوری، آموزش مخاطرات، امداد تخصصی و امداد مربی برای آحاد جامعه و به صورت رایگان ارائه کردیم؛ لذا از مردم تقاضا داریم که این آموزشها را فرابگیرند.
بهرامی با اشاره به برنامههای هفته هلال احمر در قالب برنامههای ابلاغی کشوری و استانی گفت: دیدار با خانواده شهدا، غبارروبی مزار شهدا، مراسم تجلیل و تقدیر از اساتید و مدرسین مجموعه هلال احمر، برگزاری مسابقات دانشآموزی، اجرای نمایش دختران آفتاب با حضور ۱۳۰۰ نفر از بانوان امدادگر در صحن حضرت زهرا(س) در حرم حضرت معصومه(س)، برگزاری اجتماع هزار نفر از بانوان آموزش دیده عضو حوزه علمیه در جامعه الزهرا(س) در ۲۵ اردیبهشت برای سومین سال متوالی بخشی از برنامههای هفته هلال احمر است.
بهرامی برگزاری اردوهای توان افزایی را برای امدادگران از دیگر برنامهها دانست وافزود: اعتقاد ما بر این است که این آموزشها باید به صورت مرتب بازآموزی شود تا امداد گران ما بتوانند در حوادث و سوانح آمادگی لازم را داشته باشند.
وی، اهدای خون توسط گروههای داوطلب، برپایی میز خدمت در نماز جمعه و جمعآوری داروهای مازاد خانگی را از دیگر برنامههای استانی در هفته هلال احمر معرفی کرد و افزود: دیدار با رئیس جمهور با حضور جوانان داوطلب کشوری و همچنین برگزاری، اولین کنگره ۳ هزار و ۱۰۰ شهید امداد گر در ورزشگاه آزادی از جمله برنامههای کشوری در هفته هلال احمر است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۹۲هزار و ۸۰۰ نفر از خدمات هلال احمر استان بهرهمند شدند، مجموعه جمعیت هلال احمر را به عنوان یکی از دستگاههای موفق اجتماعی کشور معرفی کرد و گفت:مجموعه هلال احمر در حوادث و سوانح فعالیتهای قابل توجهی را دارد به طوریکه سال گذشته ۴۴۵ مورد حادثه در ۱۲ نوع، شامل؛ آتش سوزی، ترافیکی، جوی، صنعتی، فوریت پزشکی، کوهستان، مفقودی، حمل و نقل جادهای به ما اعلام شد به این معنا که ما روز بدون حادثه نداشتیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم در پایان با اشاره به برگزاری ۳۲ عنوان مسابقه در سطوح مختلف دانشجویی، دانش آموزی، کانون آزاد و کانون طلاب بیان کرد: سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در این مسابقات ورزشی و فرهنگی شرکت کردند.
انتهای پیام
نظرات