دکتر صادق خزل پور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در این خوابگاهها کمبود فضای ورزشی، تفریحی، کمبود فضای سالن مطالعه و نبود سالن و فضای مناسب برای اجرای برنامههای فرهنگی از جمله اکران فیلم به دلیل ساختار و فیزیک ساختمانهای خوابگاهی کاملاً مشهود بوده و توسعه زیرساختها در آن مقدور نیست.
وی ادامه داد: از طرفی یکی از موارد مهم به ویژه در ایام اخیر بحث امنیت دانشجویان در مسیر رفت و برگشت به خوابگاه و محیطهای پیرامونی دانشگاه بوده که در این زمینه با مسئولین مربوطه درباره تامین روشنایی مسیرهای مذکور و نیز تامین امنیت مسیرها نامه نگاریهای لازم صورت گرفته است.
خزل پور در پاسخ به این سوال که آیا در این خوابگاهها به فضای علمی، فرهنگی، کتابخانه و زیرساختهای ورزشی توجه شده یا خیر؟، تصریح کرد: با توجه به استیجاری بودن خوابگاههای دانشگاه، تا حد مقدور در این زمینهها کارهای مثبتی صورت گرفته اما با توجه به شرایط فیزیکی حاکم در این خوابگاهها امکان توسعه جدی این فضاها وجود ندارد.
وی افزود: خوابگاه پسرانه این دانشگاه دارای باشگاه بدنسازی و خوابگاه دخترانه جنب سالن ورزشی چند منظوره بوده که این سالن نیز به اجاره دانشگاه درآمده تا دانشجویان بتوانند به بهترین شکل استفاده کنند.
خزل پور با اشاره به اینکه مهمترین کاری که در بخش دانشجویی این دانشگاه باید انجام شود احداث خوابگاههای ملکی در پردیس دانشگاه است، گفت: با این اقدام بسیاری از مسائل و مشکلات موجود خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه در زمینه ایاب و ذهاب، تفریحی، ورزشی و فرهنگی مرتفع خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه دانشگاه سیدجمالالدین اسدآبادی در راستای بهبود وضعیت خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه، تصریح کرد: مهمترین برنامه دانشگاه در این زمینه فروش زمین متعلق به این دانشگاه در خیابان ۱۵ خرداد شهر اسدآباد و استفاده از منابع آن برای ساخت خوابگاههای استاندارد در پردیس دانشگاه بوده که متاسفانه برخی مسئولین شهرستان در مقابل فروش این زمین دانشگاه مقاومتهایی دارند و تاکنون مانع این اتفاق شدهاند.
انتهای پیام
نظرات