• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021812877
  • خبرنگار : 71588

مخالفت عربستان با طرح‌های اشغالگرانه رژیم صهیونیستی

مخالفت عربستان با طرح‌های اشغالگرانه رژیم صهیونیستی

وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای بر مخالفت قاطع خود با آنچه که مقامات رژیم اشغالگر درخصوص نفوذ و سیطره بر نوار غزه و اراضی فلسطینی اعلام کرده‌اند، تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه عربستان در بیانیه‌ای مخالفت قاطع خود را با طرح خبیثانه مقامات رژیم اشغالگر برای نفوذ و سیطره بر نوار غزه و اراضی فلسطینی و نیز نقض‌ پیاپی قوانین بین‌المللی و قوانین بشردوستانه اعلام کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، وزارت خارجه عربستان در بیانیه خود بار دیگر مخالفت خود را با هرگونه تلاش در راستای توسعه شهرک‌سازی رژیم اشغالگر در اراضی فلسطینی اعلام کرد.

این وزارتخانه در ادامه بر اهمیت ملزم کردن مقامات رژیم صهیونیستی به اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی و نیز بر حمایت ریاض از مسأله فلسطین بر اساس قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی و طرح صلح عربی و نیز تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تاکید کرد.

پیشتر، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبعی در دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم گزارش داد، طرح‌های نظامی که کابینه امنیتی تصویب کرد شامل اشغال کامل نوار غزه است. این طرح شامل کنترل بر نوار غزه و انتقال ساکنان غزه به جنوب است.

از سوی دیگر، رسانه‌های عبری گزارش دادند که تنش‌هایی بین مسؤولان سیاسی و رئیس ستاد ارتش رژیم اشغالگر درباره گسترش عملیات در غزه وجود دارد و رئیس ستاد ارتش کابینه کوچک را متهم کرده که جان نظامیان صهیونیست را در معرض خطر قرار می‌دهد.

وی طی نشست کابینه امنیتی مدعی شد: ما در مسیر شکست حماس هستیم و این به آزادی اسرا کمک خواهد کرد.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha