• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404021812960
  • خبرنگار : 51045

معاون استاندار کردستان عنوان کرد

نشست استانداران هم‌مرز با کردستان عراق فرصتی راهبردی برای توسعه تعاملات دو جانبه

نشست استانداران هم‌مرز با کردستان عراق فرصتی راهبردی برای توسعه تعاملات دو جانبه

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان گفت: نشست استانداران هم‌مرز با اقلیم کردستان عراق، فرصتی راهبردی برای استان به‌عنوان میزبان است تا با احیای تفاهم‌نامه‌های گذشته و برنامه‌ریزی دقیق، تعاملات دوجانبه را تقویت کنیم.

ارسلان ازهاری امروز پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت)در جلسه ستاد هماهنگی برگزاری این نشست که با حضور جمعی از مسئولان اجرایی و دانشگاهی در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: از زمان قطعی‌شدن حضور استانداران اقلیم کردستان در استان‌های مرزی ایران، تاکنون سه جلسه برگزار کرده‌ایم. هفته گذشته نیز نشستی با دستگاه‌های اجرایی تخصصی داشتیم و امروز هم سایر نهادهای مرتبط به جلسه دعوت شدند.

وی با اشاره به نشست تخصصی با اساتید دانشگاه کردستان، افزود: در این جلسه مقرر شد اساتید به‌طور جدی در فرایند برنامه‌ریزی و برگزاری نشست مشارکت داشته باشند تا بتوانیم این رویداد را با بیشترین بهره‌وری برگزار کنیم.

ازهاری ادامه داد: دعوت از استانداران اقلیم کردستان انجام شده و استاندار اربیل رسماً دعوت ما را پذیرفتند.

وی با اشاره به سوابق تعاملات میان استان‌های مرزی ایران و اقلیم کردستان عراق، گفت: پیش‌تر نیز تفاهم‌نامه‌هایی با اقلیم داشته‌ایم که بخشی از آن‌ها اجرایی شده و بخشی به دلیل آماده نبودن زیرساخت‌ها متوقف مانده‌اند. اکنون بازنگری این تفاهم‌نامه‌ها در دستور کار قرار گرفته تا مواردی که قابلیت اجرا دارند، احصا و مجدداً پیگیری شوند.

معاون استاندار کردستان تأکید کرد: این نشست اگرچه در سطح منطقه‌ای برگزار می‌شود، اما فرصتی ارزشمند برای استان کردستان است تا نقش میزبانی را به بهترین شکل ایفا کرده و تعاملات دوجانبه را تقویت کند.

وی با بیان اینکه سه کمیته پشتیبانی، امنیتی و اجرایی برای برگزاری نشست پیش‌بینی شده، تصریح کرد: کمیته اجرایی در دو بخش فعالیت خواهد کرد؛ نخست در زمینه برنامه‌ریزی برای نشست سه‌روزه در استان و دوم تنظیم و هماهنگی تفاهم‌نامه‌ها با طرف عراقی.

ازهاری همچنین از تعیین سه اولویت علمی شامل دانشگاه، گمرک و اتاق بازرگانی برای تشکیل هیئت عراقی خبر داد و گفت: در کنار برگزاری اجلاس، کمیته‌های کارشناسی نیز برگزار خواهد شد و جمع‌بندی پیشنهادات در قالب تفاهم‌نامه مشترک به امضای دو طرف خواهد رسید.

وی در پایان بر ضرورت تشکیل یک کمیته مشترک برای پیگیری اجرای مفاد تفاهم‌نامه‌ها تأکید کرد و افزود: طرف عراقی نیز باید کمیته‌ای با اختیارات کامل برای اجرای مصوبات این نشست تعیین کند تا خروجی جلسات به نتیجه عملی منجر شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha