• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404021813045
  • خبرنگار : 50037

وزیر کار:

تعاونی تأمین نیاز پوشاک دستجرد فعال می‌شود/امکان بهره‌مندی فعالان صنایع‌ دستی از بیمه روستاییان و عشایر

تعاونی تأمین نیاز پوشاک دستجرد فعال می‌شود/امکان بهره‌مندی فعالان صنایع‌ دستی از بیمه روستاییان و عشایر

ایسنا/همدان وزیر کار،تعاون و رفاه اجتماعی از راه‌اندازی تعاونی تامین نیاز پوشاک روستای دستجرد شهرستان بهار خبر داد.

احمد میدری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در سفر خود به شهرستان بهار در بازدید از واحدهای تولیدی پوشاک روستای دستجرد، اظهار کرد: تشکیل و راه‌اندازی تعاونی تأمین نیاز پوشاک برای روستای دستجرد با توجه به تعدد واحدهای تولیدی پوشاک در این روستا ضروری بوده و با این اقدام ضمن حذف واسطه‌ها، مشکل سرمایه در گردش و مواد اولیه واحدهای تولیدی پوشاک این روستا تامین خواهد شد.

وی با اشاره به مشکلات مختلف تولیدکنندگان پوشاک این روستا طی بازدید از واحدهای تولیدی روستا، قول تأمین سرمایه در گردش تا ۵۰۰ میلیون ریال از طریق بانک رفاه و توسعه تعاون را داد.

میدری همچنین با اشاره به لزوم تأمین مواد اولیه و پارچه‌ برای این تولیدکنندگان، گفت: لیست کل کارگاه‌ها و شرکت‌هایی که از آنها مواد اولیه خریداری می‌شود در اختیار قرار گیرد تا از طریق بانک رفاه پیگیری  لازم انجام شود.

به گزارش ایسنا، ۲۳۵ کارگاه در روستای دستجرد و روستاهای اطراف  این روستا فعال بوده و قریب به ۶۰۰ نفر در این کارگاه ها مشغول به کار هستند که مشکل اصلی کارگران بیمه  و سرمایه در گردش و تأمین مواد اولیه است.

 در ادامه وزیر کار از تعدادی از کارگاه‌های جوراب بافی روستای لتگاه قطب تولید جوراب و برخی از کارگاه‌های سفال لالجین بازدید کرد.

تاکید وزیر کار بر حل مشکلات بیمه‌ای فعالان صنایع‌دستی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در  بازدید از برخی کارگاه‌های سفال  شهر لالجین، بر حل مشکلات بیمه‌ای فعالان صنایع‌ دستی تأکید کرد.

احمد میدری با اشاره به امکان بهره‌مندی فعالان صنایع‌دستی از بیمه روستاییان و عشایر، گفت: این نوع بیمه به‌جز پوشش درمانی، از نظر سایر خدمات تفاوت چندانی با بیمه تأمین اجتماعی ندارد و مزیت آن در پرداخت دو سوم حق بیمه توسط دولت بوده و با این روش، افراد می‌توانند با پرداخت تنها یک‌سوم سهم خود، از مزایای بیمه برخوردار شوند.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی که دولت یارانه‌ای به بیمه تأمین اجتماعی هنرمندان پرداخت نمی‌کند، این گزینه می‌تواند راهکار مناسبی برای پوشش بیمه‌ای فعالان حوزه صنایع‌دستی باشد.

مهدی کشوری، رئیس اتحادیه سفال و سرامیک لالجین نیز در بازدید وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از کارگاه‌های سفال شهر لالجین با اشاره به فعالیت ۳۲۰ فروشگاه سفال در این شهر، گفت: همین ظرفیت بالای تولید و فروش باعث شد لالجین از سوی یونسکو به‌عنوان شهر جهانی سفال به ثبت برسد.

 کشوری با اشاره به مشکلات فعالان این حوزه در زمینه بیمه، اظهار کرد: در حال حاضر تنها  ۷۵۰ نفر از حدود ۱۰ هزار شاغل در صنعت سفال لالجین تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و  مهم‌ترین مانع، عدم معافیت کارفرمایان از پرداخت سهم بیمه‌ای بوده  که پیگیر رفع آن با همکاری سازمان تأمین اجتماعی هستیم.

سید مجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز در ادامه افزود: در گذشته در شورای گفت‌وگو با بخش خصوصی، معافیت سهم کارفرما برای بیمه تا سقف پنج نفر پذیرفته شده بود، اما متأسفانه این مصوبه حذف شده  و در حال حاضر در صورت خروج یک فرد از سیستم بیمه، امکان جایگزینی نیز وجود ندارد و حل این موضوع ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha