سید محمد اتابک امروز ۱۸ اردیبهشت در در جریان سفر خود به استان خوزستان در محل اتاق بازرگانی خرمشهر اظهار کرد: ۳۲ هزار کارت بازرگانی صادر شده است که نسبت به سال گذشته بیش از ۱۵۰ درصد افزایش داشتهایم.
وی افزود: با صدور یک هزار و ۵۰ کارت از مجموع کارتهای بازرگانی، صادرات انجام شده است؛ بنابراین به اتاق بازرگانی خرمشهر انتقاد وارد است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: برای هر استان یک معاون معین در نظر گرفته شده است که در خوزستان ویژه دنبال شده است و برای آبادان و خرمشهر نیز حتما یک نفر دیگر هم در نظر گرفته خواهد شد تا کارها را پیگیری کند.
اتابک عنوان کرد: حل مباحثی مربوط به تجارت و تسهیلات دنبال میشود اما ارتباط اتاقهای بازرگانی با سازمان توسعه تجارت وزارت صمت بسیار مهم است و باید ارتباط تنگاتنگی داشته باشند و مشکلات را منعکس کنند.
وی با اشاره شرایط خدادادی در استان و رتبه دوم استان در تولید ارزش افزوده افزود: کشور به این استان بدهکار است و ما دنبال میکنیم که تجارت اینجا رونق بگیرد و حتما به کمک نمایندگان استان نیاز داریم و باید در این زمینه کمک کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در روز دوم سفر خود به استان خوزستان با همراهی استاندار خورستان و دیگر مسئولان استانی وارد خرمشهر شد و از یادمان شهدای گمنام شلمچه و پایانه تجاری این منطقه و شرکت کشتیسازی آمسکو بازدید کرد و در ادامه با فعالان اقتصادی آبادان و خرمشهر دیدار و گفت و گو کرد.
انتهای پیام
نظرات