اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی که سه تن از نمایندگان آذربایجان شرقی( آقایان صدیقی، جعفریآذر و اسماعیلی) در آن حضور دارند عصر پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت به همراه مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و مسئولان استانی از بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز بازدید کردند.
مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این بازدید با اعلام مخالفت خود از ساخت بیمارستان جدید، گفت: ۹ هزار میلیارد تومان بودجه مورد نیاز برای توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز نیاز است که سازمان تامین اجتماعی توانایی پرداخت و تامین هزینه این پروژه را ندارد.
وی با بیان اینکه این پروژه باید از تمام ابعاد مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد، افزود: ما میتوانیم از طریق دیگر کمبود فضای بیمارستانی را جبران کنیم.
رضا صدیقی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز با اعلام مخالفت شدید خود مبنی بر عدم آمادگی سازمان تامین اجتماعی برای ساخت این پروژه، ادامه داد: تامین اجتماعی باید در راستای تامین نیاز های درمانی آذربایجان شرقی و کلانشهر تبریز ایفای نقش کند.
همچنین علی جعفری آذر، دیگر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسنا به تشریح علت مخالفت تامین اجتماعی با ساخت این پروژه پرداخت و گفت: نمایندگان آذربایجان شرقی طی جلسات مکرر با تامین اجتماعی برای ساخت بیمارستان جدید به توافق رسیده بود و حتی طبق درخواست این سازمان ما زمینی را از طریق شرکت عمران شهر جدید سهند تامین کردهبودیم.
وی با بیان اینکه قرار بر این بود که امروز مسئولان سازمان تامین اجتماعی خبر ساخت بیمارستان جدید را اعلام کنند و عملیات اجرایی آن شروع شود، ادامه داد: بیمارستان ۲۹ بهمن، مرکز درمانی فرسوده و قدیمی است که نیاز صد درصدی به بازسازی دارد.
وی تصریح کرد: دولت و مجلس شورای اسلامی باید تامین اعتبار مراکز درمانی را در اولویت قرار دهند.
در پایان بازدید علیرضا منادی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو و رییس کمیسیون آموزشی مجلس نیز به هیأت بازدید کنندگان از بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز ملحق شد.
به گزارش ایسنا، زمین بیـمارستان ٢٩ بـهمـن به مسـاحت ٢٣٢٠٠ متر مربع درمورخه ٢٨/١٢/١٣٤٤ تـوسط مرحوم حـاج حسین علیزاده کاغذچی به سازمان بیمه های اجتماعی وقت اهدا شده و عملیات ساختمانی آن توسط سازمان در سال ١٣٤٩ اتمام و مورد بهره برداری قرار گرفته است .
بیمارستان از زمان بهره برداری تا نیمه اول سال ١٣٨١ به عنوان بیمارستان جنرال فعالیت می کرد که با راه اندازی بیمارستان استاد عالی نسب تبریز و انتقال بخش های آن به بیمارستان مذکور به صورت بیمارستان تک تخصصی زنان و زایمان فعالیت میکند.
انتهای پیام
نظرات