• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404021813281
  • خبرنگار : 50455

وزیر آموزش و پرورش عراق:

مدارس مشترک و تفاهم‌نامه‌های آموزشی باید فعال‌تر شوند

مدارس مشترک و تفاهم‌نامه‌های آموزشی باید فعال‌تر شوند

ایسنا/قم وزیر آموزش و پرورش عراق با اشاره به پیوندهای عمیق فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و اقتصادی بین دو ملت گفت: توسعه این روابط نیازمند توجه بیشتر به آموزش و تربیت نسل آینده است. از این رو، تشکیل کمیته مشترک برای پیگیری مفاد تفاهم‌نامه آموزشی میان دو کشور ضروری است. پیشنهاد می‌کنم استان قم نیز به‌طور مستقیم در اجرای این تفاهم‌نامه شریک شود.

ابراهیم الجبوری، وزیر آموزش و پرورش جمهوری عراق، امروز ۱۸ اردیبهشت در دیدار با اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایام مبارک میلاد اهل‌بیت(ع) در جمهوری اسلامی ایران، از ظرفیت‌های آموزشی، فرهنگی و تولیدی استان قم تمجید کرد و خواستار گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه تعلیم و تربیت شد.

وزیر آموزش و پرورش عراق با تشکر از مهمان‌نوازی مسئولان جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: خوشحالم که در این ایام مبارک در شهر مقدس قم حضور دارم تا از نزدیک با واقعیت‌های فرهنگی، مردمی و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران آشنا شوم. سفر به ایران، به‌ویژه شهر قم، نشان داد که علی‌رغم تحریم‌ها، ظرفیت‌ها و استعدادهای بالایی در این کشور فعال است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم، وی ضمن عرض تسلیت به‌دلیل حادثه تلخ رخ‌داده در بندر شهید رجایی، برای مجروحان آرزوی شفای عاجل و برای درگذشتگان طلب رحمت کرد و همچنین هفته معلم را به فرهنگیان ایران تبریک گفت.

الجبوری هدف اصلی سفر خود را فعال‌سازی یادداشت تفاهم امضاشده میان ایران و عراق در حوزه آموزش و پرورش اعلام کرد و افزود: با توجه به جمعیت قابل توجه شهروندان ایرانی و عراقی در خاک یکدیگر، نیاز است مدارس ایرانی در استان‌های عراق و مدارس عراقی در ایران توسعه یابند. در حال حاضر شش مدرسه عراقی در ایران فعال‌اند که سه مدرسه در قم و سایرین در تهران و مشهد مستقرند. از طرف دیگر، مدارس ایرانی در بغداد، کربلا، نجف و بصره فعالیت دارند که باید گسترش یابند.

وی با اشاره به پیوندهای عمیق فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و اقتصادی بین دو ملت گفت: توسعه این روابط نیازمند توجه بیشتر به آموزش و تربیت نسل آینده است. از این رو، تشکیل کمیته مشترک برای پیگیری مفاد تفاهم‌نامه آموزشی میان دو کشور ضروری است. پیشنهاد می‌کنم استان قم نیز به‌طور مستقیم در اجرای این تفاهم‌نامه شریک شود.

الجبوری با تحسین توانمندی‌های صنعتی و تولیدی قم تصریح کرد: در بازدید از نمایشگاه محصولات تولیدی قم، از سطح بالای توانمندی‌ها در زمینه الکترونیک، لوازم خانگی و خودروسازی شگفت‌زده شدم. این پیشرفت‌ها نشانه‌ای روشن از تلاش و پشتکار مردم ایران است که علی‌رغم تحریم‌ها، دست از تولید و نوآوری برنداشته‌اند.

وی در پایان ضمن قدردانی مجدد از مسئولان ایرانی به‌ویژه وزارت آموزش و پرورش، استانداری قم و سایر نهادهای دخیل در سفر و دیدارها، گفت: مهمان‌نوازی گرم مردم ایران، برخلاف تبلیغات منفی جهانی، جلوه‌ای از اصالت، اخلاق و فرهنگ مهمان‌دوستی ملت ایران را به نمایش گذاشت. واقعیت جمهوری اسلامی ایران، چهره‌ای متفاوت از آن چیزی است که در رسانه‌های بین‌المللی نشان داده می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha