نجاری در گفتو گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بر اساس دادنامه صادره از شعبه دوم دادگاه عمومی بخش سامن، این مالک کوره غیرمجاز تولید زغال به پرداخت جزای نقدی به عنوان جایگزین سه ماه حبس تعزیری محکوم شد.
نجاری با تاکید بر اینکه این حکم در پی پایشهای مستمر و شبانهروزی کارشناسان اداره محیطزیست ملایر بر تداوم نظارت دقیق بر واحدهای صنعتی و برخورد قاطع با متخلفان محیط زیستی تأکید و اعلام می کند که در راستای جلوگیری از آلودگی هوا و پیشگیری از بروز مخاطرات بهداشتی برای سلامتی شهروندان، اقدامات کنترلی با جدیت ادامه خواهد یافت.
محکومیت متصرف اراضی ملی منطقه حفاظتشده گلپرآباد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر در بخش دیگری اظهار کرد: بر اساس دادنامه صادره از شعبه اول دادگاه عمومی بخش زند، یکی از متصرفان اراضی ملی واقع در منطقه حفاظتشده گلپرآباد، علاوه بر الزام به رفع تصرف و بازگرداندن اراضی به وضعیت سابق، به پرداخت جزای نقدی محکوم شد.
وی با بیان اینکه این اقدام نتیجه پایشهای دقیق و هوشیاری پرسنل محیطبان در شناسایی و گزارش به موقع شخمهای غیرمجاز در منطقه بوده است، بر استمرار نظارت دقیق و قاطعیت در برخورد با هرگونه تجاوز به اراضی ملی تأکید کرد.
نجاری با تاکید بر برخورد با متخلفان و سودجویان مطابق مقررات قانونی خاطرنشان کرد: این فرد که اقدام به تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی منطقه حفاظت شده گلپرآباد کرده بود، به پرداخت جزای نقدی به عنوان جایگزین حبس محکوم شد.
بررسی میزان خسارت به محصولات کشاورزی ناشی از حضور گونه گراز وحشی
وی در بخش دیگری به سیاستهای سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه کاهش تعارضات انسان و حیاتوحش و حفاظت از تنوع زیستی اشاره و مطرح کرد: گراز به عنوان یکی از گونههای حیاتوحش بومی، در برخی مواقع به دلیل کمبود منابع غذایی در زیستگاه خود، به مزارع و باغات نزدیک می شود و خسارتهایی به محصولات کشاورزی وارد می کند.
نجاری به بررسی میزان خسارت وارده به محصولات کشاورزی ناشی از حضور گونه گراز وحشی اشاره و مطرح کرد: بازدیدهایی توسط کارشناسان حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر به منظور بررسی میزان خسارت وارده، شناسایی آثار حضور گونه و ارائه راهکارهای پیشگیرانه صورت گرفت.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر تاکید کرد: کارشناسان در این بازدید ضمن گفتوگو با کشاورزان، نشانههای فعالیت گراز از جمله خاکبرداری، شکستن اشجار و رد پا را مورد بررسی قرار داده و راهکارهایی مانند حصارکشی، استفاده از نورافکنهای متحرک، ایجاد صداهای بازدارنده و مشارکت روستاییان در پایش زیستگاهها برای کاهش تعارض انسان و حیاتوحش را پیشنهاد دادند.
انتهای پیام
نظرات