• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404022013833
  • خبرنگار : 51025

رئیس دادگستری شهرستان هشدار داد

سن رانندگی در برخی پرونده‌های زرند به ۹ سال رسیده/ برخورد قاطع با مجرمان

سن رانندگی در برخی پرونده‌های زرند به ۹ سال رسیده/ برخورد قاطع با مجرمان

ایسنا/کرمان رئیس دادگستری زرند با اشاره به فراوانی برخی از جرائم در سطح شهرستان، رانندگی بدون گواهینامه را به عنوان یکی از موضوعات نگران‌کننده مطرح کرد و گفت: متاسفانه شاهدیم که سن رانندگی در زرند در برخی موارد و پرونده‌ها به ۹ سال رسیده و رواج این پدیده تبعات جبران‌ناپذیری برای فرد، خانواده و جامعه به دنبال دارد.

محمدرضا صفاری ۲۰ اردیبهشت در نشست تعاملی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی زرند، بر تعامل و همکاری هرچه بیشتر این دو نهاد برای ایجاد امنیت پایدار در سطح شهرستان تاکید شد.

وی افزود: انتظار ما برخورد قاطع نیروی انتظامی با رانندگان فاقد گواهینامه و همچنین رانندگان پرخطر است تا از بروز حوادث ناگوار و آسیب‌های اجتماعی جلوگیری شود و در این راستا دستگاه قضایی با تمام توان از اقدامات نیروی انتظامی حمایت و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد نمود.

رئیس دادگستری زرند در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اهمیت برقراری امنیت در جامعه، اظهار کرد: امنیت، زیربنای توسعه و پیشرفت هر جامعه‌ای است و دستگاه قضایی و نیروی انتظامی به عنوان دو رکن اصلی تامین امنیت، نقش به سزایی در این زمینه ایفا می‌کنند.

وی با تاکید بر لزوم احساس امنیت در بین تمامی اقشار جامعه، افزود: تلاش ما بر این است که تمامی شهروندان زرندی احساس امنیت و آرامش را در زندگی خود تجربه کنند که این مهم جز با همکاری و همدلی تمامی نهادهای مسئول و مشارکت فعال مردم محقق نخواهد شد.

صفاری در ادامه به اهداف خود در سمت ریاست دستگاه قضای شهرستان پرداخت و گفت: در تلاشیم با تعامل و همکاری که میان دادگستری و دادستان شهرستان وجود دارد و با هدف برخورد قاطع و سریع با جرائم و متخلفان، پرونده‌های مهم و حساس با فوریت و خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار گرفته و پس از صدور کیفرخواست، در دادگستری نیز با قاطعیت و در اسرع وقت رای صادر شود چرا که این اقدام بازدارنده می‌تواند نقش موثری در کاهش وقوع جرم در شهرستان داشته باشد.

رئیس دادگستری زرند ضمن تاکید بر تعامل سازنده دستگاه قضایی با سایر نهادهای شهرستان، تصریح کرد: دستگاه قضایی اعم از دادگستری و دادسرا، آمادگی کامل دارد تا با تمامی دستگاه‌های انتظامی، نظامی، اجرایی و نهادهای مردمی شهرستان در راستای تامین امنیت و آسایش عمومی همکاری کند. در این راستا، تلاش می‌شود با تشکیل جلسات هم‌اندیشی مشترک و تبادل نظر، از موازی کاری جلوگیری شده و با احترام به تصمیمات جمعی، در جهت منافع شهرستان گام برداریم.

این مقام قضایی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به آموزه‌های دین اسلام، خدمت به مردم را از بالاترین عبادات دانست و اظهار کرذ: در کنار انجام فرائض دینی و عبادی، خدمت به خلق خدا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. ما نیز در دستگاه قضایی، با سرلوحه قرار دادن این اصل، تلاش می‌کنیم با دوری از هرگونه شعارزدگی و با انجام اقدامات عملی، در جهت رفع مشکلات و دغدغه‌های مردم گام برداریم و در پایان دوران مسئولیت، به عنوان فرد و مجموعه‌ای که به واقع برای مردم کار کرده، شناخته شویم.

در ادامه این جلسه، فرماندهان و پرسنل نیروی انتظامی شهرستان نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در زمینه ارتقاء سطح همکاری با دستگاه قضایی پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha