• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1404022013881
  • خبرنگار : 71129

تیم ترامپ به دنبال گسترش ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای

تیم ترامپ به دنبال گسترش ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای

مقامات دولت ترامپ در حال تدوین دستورات اجرایی برای تسریع در تصویب و ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در سراسر ایالات متحده هستند؛ تلاشی که برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده برق در این کشور در جریان است.

به گزارش ایسنا، به گفته یک مقام دولتی و دیگر افراد مطلع این اقدام همچنان در حال بررسی است.

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، یکی از این افراد که خواست نامش فاش نشود، گفت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هنوز روند اقدامات را تایید نکرده است.

دونالد ترامپ و معاونان ارشد او بارها بر اهمیت برق فراوان و ارزان برای تأمین انرژی صنعت هوش مصنوعی که به انرژی زیادی نیاز دارد، تاکید کرده‌اند و این اقدام، به ایالات متحده کمک می‌کند تا در رقابت جهانی برای تسلط بر این فناوری نوظهور پیروز شود.

«کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا ماه گذشته میلادی در نشست کابینه با ترامپ گفته بود: «ما باید در رقابت هوش مصنوعی پیروز شویم و در این حوزه پیشرو باشیم. به این ترتیب، باید انرژی بیشتری داشته باشیم.»

ترامپ پیش از این رسما اعلام کرده بود که ایالات متحده در وضعیت اضطراری انرژی قرار دارد و با استناد به الزامات امنیت ملی و اقتصادی، خواستار تسریع ساخت نیروگاه‌ها، خطوط لوله و خطوط انتقال برق در سراسر کشور شد.

افراد مطلع همچنین گفتند، پیش‌نویس دستورات مورد بحث، اهدافی را برای ساخت سریع نیروگاه‌های هسته‌ای در سراسر کشور و احیای تسلط آمریکا در این صنعت تعیین می‌کند.

حداقل یکی از اقدامات بالقوه، تغییراتی را در کمیسیون تنظیم مقررات هسته‌ای ایجاد می‌کند که می‌تواند بررسی طرح‌های نیروگاه‌ها از جمله راکتورهای کوچک مدولار جدید را سرعت بخشد.

یکی از افراد مطلع همچنین اعلام کرد، این ابتکارعمل می‌تواند با استفاده از امکانات و منابع نظامی، مانند ایجاد کارخانه‌ها در پایگاه‌های نظامی یا تامین انرژی برای آنها، به اهداف خود دست یابد.

هدف این است که تا سال ۲۰۵۰ کل ظرفیت تولید نیروگاه‌ها به ۴۰۰ گیگاوات افزایش یابد. این چهار برابر ظرفیت فعلی است. برای مقایسه، ظرفیت کل نیروگاه‌های هسته‌ای روسیه در سال ۲۰۲۱، ۳۰.۵ گیگاوات بود.

یکی از دستورات اجرایی ترامپ «احیای رنسانس هسته‌ای» نام دارد. در این دستور، ترامپ خواستار «اقدامات اساسی» از جمله بررسی مقررات ایمنی و تسریع صدور مجوز برای واحدهای نیروگاهی شده است. هدف از این اقدام، رسیدن به روسیه و چین و پیشی گرفتن از آنهاست که از سال ۲۰۱۷، ۸۷ درصد از راکتورهای هسته‌ای جدید در سراسر جهان را از آن خود دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha