• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404022013897
  • خبرنگار : 50214

رئیس کل دادگستری یزد:

آزادی اراده، تجربه و اندیشه در هیچ جایی به اندازه ایران وجود ندارد

آزادی اراده، تجربه و اندیشه در هیچ جایی به اندازه ایران وجود ندارد

ایسنا/یزد رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به این که نسل جدید در آزادی کامل برای اندیشیدن و تجربه، پرورش یافته‌اند، گفت: آزادی تجربه و اندیشه، نسل جدید را با ظرفیت‌ها و استعدادهای ویژه بار آورده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، حجت الاسلام حسین طهماسبی در نشست با تعدادی از مشاورین و معلمین پرورشی و تنی چند از مدیران مدارس خاص در یزد به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، افزود: هیچ جای دنیا دارای نسل جدیدی با این ظرفیت‌ها و استعدادها مثل ایران نیست چرا که اساساً این مقدار آزادی اراده، تجربه و اندیشه در هیچ جایی به اندازه ایران اسلامی وجود ندارد.

وی در پاسخ به طرح برخی از دغدغه‌ها نسبت به نسل جدید و آسیب‌های رواج یافته در میان آنان، اظهار کرد: نسل جدید، یک نسل بسیار باهوش، بااستعداد، باانگیزه و متفاوت نسبت به نسل‌های قبلی است که باید برای آن برنامه داشت لذا طبیعی است اگر برای این نسل برنامه ریزی مناسب صورت نگیرد، میزان ضربه‌ای که از آسیب ها و ناهنجاری ها خواهند خورد به مراتب بیشتر است.

این مقام قضایی تصریح کرد: فضای مجازی، یک حقیقت غیرقابل انکار است که می تواند آینده و سرنوشت یک نسل را تغییر دهد و اگر همه متولیان مرتبط با این حوزه به ضرورت دقت در استفاده این فضا به اعتقاد و عمق باور نرسند لطمات جبران ناپذیری ایجاد خواهد شد.

وی با بیان این که برخی فضای مجازی و شعار آزادی آن را به ابزاری برای امور سیاسی تبدیل کرده‌اند، گفت: موضوع فیلتر کردن یا عدم استفاده از فضای مجازی نیست بلکه موضوع، ضرورت شناخت دقیق ظرفیت ها و تهدید های مرتبط با فضای مجازی و اتخاذ تصمیم واحد به دور از سیاست زدگی و شعارگرایی است.

رئیس کل دادگستری استان بر مهارت محور بودن آموزش ها در مدارس تأکید و ابراز کرد: بعضی از معلمان گلایه از عدم تطبیق محتوای آموزشی کتب درسی با شرایط روز جامعه را دارند، اما انجام این تغییرات زمانبر و مستلزم طی فرایندهای خاص است، ولی معلمان می توانند با خلاقیت، تبحر و مسئولیت پذیری مضاعف، مهارت را به دانش‌آموزان آموزش دهند.

وی افزود: عدم آموزش مهارت عملی همراه با دانش علمی، تنها منحصر به دوره‌های دانش آموزی نیست، چراکه در بین تحصیل کردگان تحصیلات تکمیلی نیز، عدم مهارت عملی دیده می شود و این ضعف باید با تغییر در شیوه های تدریس و برنامه ریزی آموزشی اصلاح شود.

حجت الاسلام طهماسبی، اکثریت پنداری و اقلیت انگاری را شیوه جنگ روانی و تخریب و تهدید دشمن ذکر و بیان کرد: جمهوری اسلامی و نسل های جدید با همه ضعف و کمبودهای احتمالی در مسیر حرکتی درست قرار دارند اما دشمن با شیوه های مختلف، مخالفت ها و کمبودها را اکثریت پنداری کرده و موفقیت‌ها و توفیق ها را اقلیت انگاری می‌کند تا اهداف شوم خود را تحقق بخشد.

وی در پاسخ به طرح موضوع ضرورت آموزش مسائل جنسی در نظام آموزشی، تصریح کرد: آنچه لازم است تربیت جنسی است که باید با حفظ حریم ها و بدون قبح شکنی و با حدود و صغور مشخص و دقیق و علمی و با دقت نظر برای دانش آموزان و والدین در معرض آسیب انجام شود.

رئیس کل دادگستری استان در پایان نیز گفت: تربیت جنسی موضوع مهمی است که باید با تکیه بر موازین علمی و منطبق بر فرهنگ و حیای اسلامی انجام پذیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha