• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404022013927
  • خبرنگار : 50163

فرماندار ابهر:

۲۸.۵ درصد سهم اشتغال ابهر متعلق به بخش صنعت است

۲۸.۵ درصد سهم اشتغال ابهر متعلق به بخش صنعت است
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان فرماندار ابهر وی با یاداوری اینکه ۲۸.۵ درصد سهم اشتغال ابهر متعلق به بخش صنعت است، تصریح کرد: برای بررسی مسایل و مشکلات صنایع چهارشنبه‌های صنعتی در ابهر برگزار می‌شود.

سعید خلجی امروز (شنبه ۲۰ اردیبهشت) در جلسه شورای اداری ابهر با اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی و ظرفیت‌های این شهرستان  با بیان اینکه  ابهر با جمعیتی بالغ بر ۱۶۶ هزار و بیش از ۱۹ هزار کیلومتر دومین شهرستان استان است، اظهار کرد: این شهرستان در مسیر مرکز به شمال غرب کشور قرار دارد که این موقعیت، همراه با وجود صنایع فعال، منابع انسانی کارآمد و ظرفیت‌های کشاورزی، جایگاه ویژه‌ای برای شهرستان ایجاد کرده است.

وی با اشاره به رشادت‌های مردم ابهر، افزود: شهرستان ابهر با تقدیم ۴۰۰ شهید دین خود را به انقلاب ادا کرده و همچنان در مسیر سربلندی میهن گام برمی‌دارد. مشارکت پرشور مردم در انتخابات، نشان از تعهد و آگاهی اجتماعی آنان دارد.

خلجی ادامه داد: پس از ابلاغ حکم فرمانداری، رسیدگی به نظام مسائل و مشکلات شهرستان در دستور کار قرار گرفت و برنامه‌ریزی‌ها در قالب چهار محور اصلی عمرانی، زیربنایی، سیاسی _امنیتی و اجتماعی، تدوین شده است و این برنامه‌ها در قالب طرح‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت، در راستای افزایش رضایت عمومی و تحقق اهداف دولت اجرا می‌شود.

فرماندار ابهر در حوزه اقتصادی بیان کرد: این شهرستان دارای ۲۵ واحد فولادی، ۶ واحد سلولزی و بهداشتی و ۲۱ واحد تولید مواد غذایی است. از نظر حجم سرمایه‌گذاری، ۴۵ درصد کل سرمایه‌گذاری‌های استان به ابهر اختصاص دارد.

او تاکید کرد: با توجه به استقرار صنایع در ابهر بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه صنعتی است و امیدواریم در جلسات آینده کارگروه رفع موانع تولید، این مشکلات به‌صورت جدی بررسی و برطرف شود. زیرا مشکلات اقتصادی تأثیر مستقیمی بر فعالیت واحدهای تولیدی و خروجی آنها دارد و ما با تمام توان در خط مقدم رفع این مشکلات قرار داریم.

وی با بیان اینکه تاکنون ۳۶ پروژه مهم و نیمه‌تمام شناسایی شده که شامل ۷ پروژه ملی و ۲۹ پروژه استانی است، ادامه داد: در بخش زیرساختی شهرستان نیز ۱۱ مشکل اساسی شناسایی شده است که برای حل آن‌ها، برنامه‌ریزی ویژه انجام گرفته است. 

خلجی تاکید کرد: با احیای ۱۲ واحد صنعتی راکد و نیمه‌فعال، امکان ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی در ابهر وجود دارد که این موضوع نقش تاثیر گذاری در شهرستان دارد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای جذب سرمایه‌گذار در حوزه‌های غیرصنعتی، افزود: شناسایی خلأهای زنجیره ارزش به‌ویژه در بخش تولید در دستور کار است. هم‌اکنون ۳۶ واحد نساجی در ابهر فعال هستند و امیدواریم ۶ واحدی که قابلیت احیا دارند، به چرخه تولید بازگردند.

او در حوزه سیاسی نیز به برگزاری نشست‌هایی با فعالان سیاسی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: حفظ سرمایه اجتماعی و تقویت وحدت از اولویت‌های اصلی ما است. خوشبختانه با هدایت ائمه جمعه، فضای آرام و با نشاطی در شهرستان حاکم شده است.

فرماندار ابهر تأکید کرد: همه تلاش ما اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و ارتقاء رضایت عمومی است. برخی از این پروژه‌ها بیش از ۲۰ سال قدمت دارند که به دلیل بدقولی‌ها در اجرای آن‌ها، موجب نارضایتی مردم شده‌اند. اما با عزمی جدی در تلاشیم کام مردم را با تکمیل این طرح‌ها شیرین کنیم.

در ادامه این جلسه امام جمعه ابهر نیز با اشاره به اهمیت شناسایی و تقویت نقاط قوت فرهنگی، اظهار کرد: نباید تنها بر ضعف‌ها تمرکز کرد، چرا که این رویکرد موجب نادیده گرفتن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهرستان می‌شود.

حجت‌الاسلام سعید مرادپور با بیان اینکه ابهر مهد علم و عالم‌پروری است، افزود: در حوزه‌های مختلف، عالمان و فرهیختگان بسیاری از این منطقه برخاسته‌اند که از جمله نقاط قوت فرهنگی شهرستان به شمار می‌رود. مردم ابهر نیز همواره پرتلاش، ولایت‌مدار و با ایمان بوده‌اند.

مرادپور با اشاره به مشکلات فرهنگی و اجتماعی کشور، تصریح کرد: این مسائل ریشه‌دار و پیچیده‌اند و نیاز به همکاری همه‌جانبه برای حل آن‌ها وجود دارد. حل مشکلات فرهنگی، تنها با هم‌افزایی بین نهادها و مشارکت عمومی ممکن است.

وی همچنین بر ضرورت اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی تأکید کرد و گفت: در برخی بخش‌ها، نیازمند حمایت بیشتر و تسریع در روند اجرای مصوبات فرهنگی هستیم.

امام جمعه ابهر به وضعیت محل اقامه نماز جمعه نیز اشاره کرد و گفت: در حالی که در اوج جمعیت، بیش از ۶ هزار نفر در نماز جمعه ابهر حضور می‌یابند، اما امکانات اولیه نظیر سرویس بهداشتی مناسب وجود ندارد. متأسفانه با وجود پیگیری‌های انجام شده، مصلای نماز جمعه با گذشت ۱۴ سال تنها در مرحله نصب ستون‌ها باقی مانده است.

وی همچنین درباره بحران تدریجی آب در شهرستان هشدار داد و گفت: اگر مدیریت منابع به درستی صورت نگیرد، با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد. که در این راستا صنایع باید به سمت استفاده از سیستم‌های تصفیه فاضلاب برای تأمین آب حرکت کنند.

مرادپور با اشاره به وضعیت جاده قیدار - ابهر که به کشتارگاه تصادفات تبدیل شده، خواستار تعریض مسیر و رفع نقاط حادثه‌خیز شد و افزود: تلفات ناشی از رانندگی در این محور نگران‌کننده است و نیاز به فرهنگ‌سازی در زمینه رانندگی و اقدام فوری داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha