• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404022014016
  • خبرنگار : 50605

رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون:

تربیت مربی در زمره مأموریت هیئت‌های ورزشی تیران قرار گرفت

تربیت مربی در زمره مأموریت هیئت‌های ورزشی تیران قرار گرفت

ایسنا/اصفهان رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون گفت: تربیت مربی در زمره مهم‌ترین مأموریت هیئت‌های ورزشی این شهرستان قرار گرفته تا مانع از تعطیلی کلاس‌های آموزشی شود و رشته‌های مختلف در مناطق روستایی توسعه پیدا کند.

جواد بهارلویی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کمبود سرانه محیط‌های ورزشی و مربی دو معضل پیش روی مأموریت توسعه ورزش در نقاط مختلف شهرستان تیران و کرون است که جبران نیاز مراکز ورزشی با همکاری دیگر دستگاه‌ها، بخش خصوصی و خیران قابل رفع بوده اما برای تأمین مربی باید افراد توانمند جذب شوند.

وی افزود: کمبود مربی باعث تعطیلی کلاس‌های آموزشی می‌شود و امکان توسعه همه رشته‌های ورزشی در شهرستان وجود ندارد به همین دلیل هیئت‌های ورزشی امسال مأموریت دارند تا در تربیت نیروی انسانی و جذب مربی با معرفی به کارگاه‌های آموزشی و یا برگزاری دوره‌های مربی‌گری اقدام کنند.

رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون بیان کرد: افزایش دانش، مهارت و توانمندی مربیان فعال در رشته‌های ورزشی لازم بوده تا در امر قهرمان‌پروری و ورزش حرفه‌ای موفق باشند.

بهارلویی با بیان اینکه احداث سالن‌های ورزشی به مساعدت خیران، بخش خصوصی و دیگر دستگاه‌های اداری نیاز دارد، تصریح کرد: از امکانات دیگر مراکز مثل دانشگاه‌ها و اماکن عمومی روستایی و شهری برای ایجاد مراکز ورزشی استفاده شده است تا بخشی از این نیاز مرتفع شود.

وی با بیان اینکه برای ورزش همگانی سرمایه‌گذاری شده است، خاطرنشان کرد: با ایجاد پایگاه ورزش صبحگاهی و عصرگاهی زمینه ورزش افراد فراهم شده که در این خصوص شهرداری و دهیاری‌ها همکاری می‌کنند.

رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون یادآور شد: در حال حاضر ۴۰۰۰ نفر ورزشکار در این شهرستان ساماندهی شده‌اند که تحقق آمار ۱۰ هزار نفری با توسعه ورزش همگانی، ایجاد مراکز ورزشی جدید و گسترش رشته‌های ورزشی هدف‌گذاری شده است.

بهارلویی تدوین برنامه یک‌ساله برای هیئت‌های ورزشی را مهم اعلام کرد و گفت: این موضوع به هیئت رئیس این تشکل‌ها اعلام شده و باید کلاس‌های ورزشی با رویکرد ثبت باشگاه همراه باشد و فعالیت هدفمند و مطابق با قانون انجام دهند.

وی اضافه کرد: رفع مشکلات اقتصادی و مدیریتی هیئت‌های ورزشی نیازمند راهکار است که این موضوع به رئیس و تیم اجرایی این تشکل‌ها واگذار شده تا با شناخت نیازها و فرصت‌ها، برای این خصوص برنامه‌ریزی کنند و در شورای عالی ورزش شهرستان از طرح‌های کارآمد حمایت خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha