عباس حاجیحسینی ضمن بیان این که گل محمدی جز گیاهان کم آبخواه و مطابق با تغییر الگوی کشت در استان یزد است، گفت: برداشت این گیاه ارزشمند از اواخر فروردین ماه آغاز و تا اوایل خرداد ماه ادامه دارد.
وی افزود: از هر هکتار سطح زیر کشت گل محمدی، حدود ۲.۵ الی ۳ تن گل تازه برداشت که از هر تن آن سه هزار لیتر گلاب در واحدهای فرآوری این محصول استحصال میشود.
به گفته این مسئول، به ترتیب شهرستانهای خاتم، تفت، ابرکوه، مهریز و مروست بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی را در استان یزد به خود اختصاص داده اند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان در ادامه ذکر کرد: به منظور تولید و دستیابی به گلاب مرغوب و استفاده حداکثری از این گل ارزشمند تعداد ۱۴۸ کارگاه فرآوری گل محمدی به صورت سنتی و ۹ واحد صنعتی و مکانیزه در استان تاسیس و در حال فعالیت است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی یزد، حاجی حسینی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه کاشت گیاه گل محمدی به علت کم آبخواه بودن، به عنوان جایگزینی مناسب جهت تغییر الگوی کشت در دستورکار سازمان جهادکشاورزی استان قرار گرفته، به طوری که در سال جاری بیش از ۲۰ هزار نهال گل محمدی در سراسر یزد توزیع شده است.
انتهای پیام
نظرات