• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404022014312
  • خبرنگار : 50455

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم:

ارتقای جایگاه ماماها، گامی مؤثر در توسعه پایدار نظام سلامت است

ارتقای جایگاه ماماها، گامی مؤثر در توسعه پایدار نظام سلامت است

ایسنا/قم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: متخصصان بر این باورند که تقویت جایگاه ماماها، حمایت از حقوق شغلی آن‌ها و استفاده از ظرفیت علمی و تجربی این گروه، نه‌تنها موجب ارتقای نظام سلامت می‌شود، بلکه در تحقق اهداف توسعه پایدار در حوزه بهداشت و درمان نقش بسزایی خواهد داشت.

دکتر علی ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم امروز ۲۰ اردیبهشت در آیین تجلیل از ماماهای استان قم که با حضور معاونین دانشگاه و روسای مراکز آموزشی درمانی برگزار شد، گفت: ماماها به عنوان یکی از ارکان نظام سلامت، نه تنها در روند زایمان و مراقبت‌های دوران بارداری و پس از زایمان نقش‌آفرینی می‌کنند، بلکه با آموزش، مشاوره و خدمات سلامت باروری، نقش مؤثری در افزایش سواد سلامت در میان زنان و خانواده‌ها دارند. این موضوع در کاهش مرگ‌ومیر مادران، ارتقاء سلامت نوزادان و بهبود کیفیت زندگی خانواده‌ها تأثیر چشم‌گیری داشته است.

وی عنوان کرد: متخصصان بر این باورند که تقویت جایگاه ماماها، حمایت از حقوق شغلی آن‌ها و استفاده از ظرفیت علمی و تجربی این گروه، نه‌تنها موجب ارتقای نظام سلامت می‌شود، بلکه در تحقق اهداف توسعه پایدار در حوزه بهداشت و درمان نقش بسزایی خواهد داشت که دانشگاه علوم پزشکی قم در گسترش آن اهتمام دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، ابرازه به نقش کلیدی ماماها در ارتقاء سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: امسال روز ماما با شعار «ماما خط مقدم سلامت در هر بحران» نامگذاری شد، که این خود نشان دهنده نقش اساسی ماماها در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و به‌ویژه سلامت مادران و نوزادان است که بار دیگر مورد تأکید قرار گرفت.

همچنین، دکتر حکیم الهی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت روز ماما بر استفاده بهینه از ظرفیت ماماهای استان تاکید کرد.

در ادامه، فاطمه حیدری سرپرست اداره کل زنان و خانواده استانداری قم نیز در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌های جامعه مامایی استان گفت: باید همواره در راستای پیگیری مطالبات این جامعه اهتمام داشته و بکوشیم تا نقش اساسی آن‌ها را نمایان کنیم.

به گزارش ایسنا؛ در استان قم، ۸۹۰ ماما فعالیت دارند که در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم، تامین اجتماعی، بخش خصوصی و مراکز مرتبط با معاونت بهداشتی نقش آفرینی می‌کنند.

در پایان این مراسم از تلاش‌های ماماهای نمونه استان با اهدا لوح و جوائزی قدردانی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha