• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404022014399
  • خبرنگار : 50229

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خبرداد

جمع‌آوری ۸۴۷ انشعاب غیرمجاز برق در خوزستان از ابتدای سال

جمع‌آوری ۸۴۷ انشعاب غیرمجاز برق در خوزستان از ابتدای سال

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از جمع‌آوری ۸۴۷ انشعاب غیرمجاز برق در خوزستان از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

علی خدری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه انشعاب‌های غیرمجاز بر روی شبکه برق باعث بروز آسیب به تجهیزات، ایجاد نوسان ولتاژ و در برخی مواقع موجب سوختن لوازم خانگی مشترکان می‌شود، اظهار کرد: در راستای پایداری شبکه و کاهش تلفات انرژی این انشعاب‌ها جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۸۴۷ انشعاب غیرمجاز برق جمع‌آوری شده است، افزود: جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز در راستای پایداری هرچه بیشتر شبکه برق به ویژه در تابستان امسال و در جهت کنترل بار مصرف ناشی از کمبود و ناترازی تولید طی برگزاری جلسات متعدد صورت می‌گیرد.

خدری از جمع‌آوری ۴۷۵ انشعاب غیرمجاز برق در ۱۰ روز گذشته در استان خبر داد و اظهار کرد: بیشترین موارد جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز در شهرستان‌های شوش ،کرخه، بهبهان، شوشتر و سوسنگرد بوده است.

این مقام ارشد صنعت برق استان افزود: دستور کار جمع‌آوری، پس از شناسایی این انشعاب‌ها با هماهنگی حراست این شرکت و نیروی انتظامی به تیم‌های عملیاتی هر منطقه ابلاغ می‌شود و در نهایت شناسایی سارقان در حوزه برق و معرفی به مراجع قضایی در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با استناد به قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز از برق، بیان کرد: استفاده از شبکه بدون دریافت انشعاب قانونی و هر نوع تصرف یا تغییر در وضعیت کنتور برق، جرم بوده و بر اساس ضوابط با آن برخورد می‌شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق خوزستان تاکید کرد: متاسفانه برداشت‌های غیرمجاز و غیر اصولی از شبکه توزیع برق علاوه بر ایجاد اختلال در برق‌رسانی و تحمیل فشار به شبکه برق، موجب آسیب رساندن به تجهیزات برق و لوازم برقی مشترکان می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha