علی محبتی عصر شنبه ۲۰ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه ۱۳۵۰ دانش آموز در مقطع اول و دوم متوسطه و مابقی در مقطع ابتدایی هستند، افزود: ۷۰۰ معلم در ۲۲۵ مدرسه عشایری کار آموزش و پرورش دانش آموزان عشایری را انجام می دهند.
وی اظهار کرد: ۸ مدرسه سنگی نیازمند تخریب و بازسازی در مناطق عشایری استان وجود دارد که دو مدرسه با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد نیازمند اعتبار هستند البته همه این مدارس در قالب طرح نهضت عدالت فضای آموزشی تا پایان شهریور تخریب و بازسازی می شوند.
رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طی چند ماه اخیر ۸ زمین چمن مصنوعی مدرسه عشایری تکمیل و بهرهبرداری رسیده است.
محبتی تصریح کرد: حتی یک دانشآموز عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد فاقد معلم نیست.
وی ادامه داد: در مدارس عشایری استان با کمبود سرایدار و نیروی مشاوره مواجه هستیم که نیازمند کمک و مساعدت در این خصوص میباشیم.
رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بیش از ۶۰ مدرسه عشایری در استان داریم که در تلاشیم این مدارس را از چادر به کانکس تبدیل کنیم.
به گزارش ایسنا، محبتی تاکید کرد: با توجه به کمبودامکانات و تجهیزات در مدارس عشایری از خیرین تقاضای کمک و همکاری برای رفع این مشکلات را داریم.
انتهای پیام
نظرات