بهرام سرمست در نشست مسئولان استان با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آذربایجان شرقی با وجود آسیبهای اجتماعی موجود، در برخی شاخصهای اجتماعی در کشور الگو و زبانزد است، اظهار کرد: تبریز بعنوان شهری بدون گدا شناخته میشود و در بسیاری از عرصهها، از جمله نظام آموزشی، شهرسازی، تجارت و شکلگیری تشکلهای مدنی، دروازه ورود تجدد به ایران بوده است.
وی افزود: تبریز، علاوه بر پیشینه تمدنی و فرهنگی برجسته، پایگاه مردمی دکتر پزشکیان و خاستگاه بسیاری از مفاخر و مشاهیر ایران است؛ اما نمیتوان تنها به این پیشینه و عناوین افتخار کرد و واقعیتهای امروز جامعه را نادیده گرفت.
وی با اشاره به برخی مشکلات جدی اجتماعی در استان، از جمله نرخ بالای خشونت و نزاعهای دستهجمعی که بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: کمبود زیرساختهای درمانی بهویژه در حوزه تأمین اجتماعی، از دیگر چالشهای مهم استان است.
استاندار آذربایجان شرقی، جایگزینی بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز با توجه به ماهیت وقفی آن، احداث بیمارستان جدید در شهر جدید سهند، تکمیل بیمارستان هزار و پانصد ۵۰۰ تختخوابی تبریز (با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد) و ساخت بیمارستان جامع سرطان شمالغرب کشور را از اولویتهای درمانی استان برشمرد.
وی همچنین احداث درمانگاه تخصصی و آموزشی در بیمارستان عالینسب، توسعه مراکز جراحی محدود در شهرهای استان، احیای گردشگری سلامت، تکمیل پروژه هزار واحدی مسکونی تأمین اجتماعی در تبریز، انتقال زندان تبریز و تکمیل فاز اول زندان جدید، احداث شهرک سلامت و توسعه آموزشهای فنی و حرفهای را از دیگر نیازهای جدی استان در حوزه اجتماعی دانست.
در بخش اقتصادی نیز سرمست بر توسعه شرکتهای وابسته به تأمین اجتماعی از جمله سیمان صوفیان، طرحهای توسعه صنایع دارویی و لبنی، بازتوانی نیروگاه حرارتی تبریز و احداث نیروگاه سیکل ترکیبی در مجاورت آن تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با حمایت نمایندگان مجلس، بویژه کمیسیون اجتماعی، شاهد تسریع در روند اجرای پروژهها و رفع موانع پیشرو در مسیر توسعه اجتماعی و درمانی استان باشیم.
انتهای پیام
نظرات