سرهنگ مهدی پارسا شنبه ۲۰ اردیبهشت در کارگاه و نشست کتابخوان «دخترانه با کتاب»، با اشاره به کاهش میزان سرانه مطالعه در کشور،با ابراز تأسف از اینکه برای کتاب خواندن وقت نمی گذاریم، گفت: یک ابرقدرت به نام فضای مجازی جایگزین کتاب و مطالعه شده است؛ فضای مجازی و رسانه های مجازی گوی سبقت را در حوزه روایت ها ربوده اند و به جای اینکه اطلاعات خودمان را از کتاب به دست بیاوریم و به دیگران انتقال دهیم، از طریق فضای مجازی که غیر قابل اعتماد است، به دست می آوریم.
رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان از نسل معتقد به انقلاب و نظام خواست فرهنگ کتاب و کتابخوانی را ترویج کنند و گفت: باید مطالعه کتب سیره شهدا را در دستور کار قرار دهیم و اگر این کتاب ها را مطالعه و تبیین نکنیم، نمی توانیم پیام شهدا را به نسل های آینده منتقل کنیم.
پارسا گذشته را چراغ راه آینده دانست و متذکر شد: ملتی که گذشته خودش را نشناسد، راهی به سمت آینده ندارد و ملت ها با علم به آنچه که در گذشته اتفاق افتاده می توانند تحولات آینده را مدیریت کنند و پیش ببرند.
وی کتب سیره شهدا را روایت عینی از صحنه دفاع مقدس دانست و بیان کرد: روایت های دوران دفاع مقدس مانند گنجینه ای است که باید کشف و استخراج شوند تا بتوانیم آنها را به نسل های آینده بسپاریم و هرگونه کوتاهی در این عرصه، ظلم در حق انقلاب است.
رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان با بیان اینکه کتب سیره شهدا پیام انقلاب را از زبان شهدا به نسل های آینده انتقال می دهند، گفت: سازمان بسیج رسانه، آموزش خبرنگاری و سواد رسانه را در دستور کار قرار داده، زیرا تمام تلاش دشمنان در حوزه رسانه این است که با تولید و انتشار و انعکاس روایت های دروغ، نسل فعلی را نسبت به انقلاب و نظام بدبین کند و حکومت دینی را ناکارآمد جلوه دهد.
وی با اشاره به تولید دو میلیارد کلمه - خبر منفی توسط رسانه های معاند و معارض در سال گذشته علیه نظام، تصریح کرد: این رسانه ها هدفی جز سیاهنمایی و تفرقه افکنی و کوچک نشان دادن دستاوردهای بزرگ نظام ندارند.
پارسا از خبرنگاران جبهه انقلاب خواست در جنگ روایت ها به تولید محتوا بپردازند و یادآور شد: امروز در جنگ جهانی روایت ها به سر می بریم و به جای توپ و تانک و مسلسل باید از کلمه و جمله و خبر برای پاسخ به دشمنان و جهاد تبیین استفاده کنیم، زیرا رسانه ها متولی اصلی جهاد تبیین هستند.
انتهای پیام
نظرات