سید علی احمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: سطح زیر کشت کلزا در استان کهگیلویه و بویراحمد به علت کاهش بارندگی و نبود بارش موثر نسبت به سال گذشته کاهش یافته و حتی بخش زیادی از کلزای دیم استان خسارت ۱۰۰ درصدی دیده اند که در این زمینه اکیپ های برآورد خسارت صندوق بیمه محصولات کشاورزی در شهرسانها مشغول بررسی میزان دقیق خسارت هستند.
وی ادامه داد: پیش بینی میشود امسال حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن کلزا از مزارع استان کهگیلویه و بویراحمد تولید شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت کلزا در استان کهگیلویه و بویراحمد طی سال آبی جاری ۵۶۸ هکتار بوده که از این سطح ۲۵۴ هکتار آبی و ۳۵۶ هکتار دیم هستند که البته مزارع دیم به علت کمبود بارش های جوی دچار خسارت شده اند.
احمدی اظهار کرد: کشت کلزا در شهرستانهای کهگیلویه، گچساران و چرام انجام می شود که بیشترین سطح کشت مربوط به شهرستان کهگیلویه است.
وی بیان کرد: کلزای تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد برای تولید روغن خوراکی توسط بخش خصوصی خریداری می شود که مسئول جمع آوری و خرید محصولات از کشاورزان سازمان تعاون روستایی استان است و سازمان جهاد کشاورزی به این روند نظارت می کند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این استان دو مرکز خرید در شهرستانهای کهگیلویه و گچساران داریم، ادامه داد: برداشت کلزا در استان کهگیلویه و بویراحمد از ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ شروع شده و تاکنون ۱۰۳ تن محصول از کشاورزان خریداری شده است.
احمدی بیان کرد: میزان کلزای تولیدی استان در سال گذشته ۹۱۰ تن بوده است که متاسفانه به دلیل کمبود بارندگی امسال شاهد کاهش این آمار خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات