مصطفی طاهری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان از عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری زنجان اختصاص یافت که با توجه به جمعیت این شهر، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.
او افزود: امیدواریم درآمدهای مالیاتی استان در سال ۱۴۰۴، رشد حداقل ۴۰ درصدی داشته باشد تا شهرداریها و دهیاریها بتوانند از منابع پایدارتری برخوردار شوند.
وی با اشاره به عقبماندگیهای زیرساختی در حوزه پارک علم و فناوری استان زنجان، افزود: در حال حاضر پارک با کمبود جدی زمین روبروست و بسیاری از شرکتهای دانشبنیان به دلیل نبود زمین و زیرساخت، امکان استقرار در پارک را ندارند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از مجموع بیش از ۲۶۰ شرکت دانشبنیان ثبتشده در استان، تنها حدود ۲۵ درصد موفق به استقرار در پارک علم و فناوری شدهاند که این مسئله باید بهسرعت برطرف شود.
طاهری با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای مالیاتی برای توسعه استان، گفت: یکی از پیشنهادات ما نشاندار کردن مالیات است. این طرح به اصناف و واحدهای کوچک اجازه میدهد مشخص کنند مالیاتی که پرداخت میکنند در کدام پروژه عمرانی مانند ساخت مدرسه در روستای خودشان یا پروژههای راهسازی هزینه شود؛ این اقدام میتواند به عنوان یک مشوق انگیزشی برای پرداخت مالیات عمل کند.
وی همچنین از تلاش برای فعالسازی قوانین حمایتی از شرکتهای دانشبنیان در استان خبر داد و اظهار کرد: بر اساس یکی از قوانین جهش تولید دانشبنیان، شرکتهایی که در حوزه تحقیق و توسعه سرمایهگذاری کنند، میتوانند از اعتبار مالیاتی بهرهمند شوند.
او افزود: طبق ماده ۲۰ قانون برنامه، شرکتها میتوانند تا سقف ۵۰ درصد در پروژههای عامالمنفعه نظیر ساخت اماکن ورزشی یا زیرساختی به عنوان خیّر مشارکت داشته باشند و از مزایای مالیاتی آن استفاده کنند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم با فعالسازی این ظرفیتها در سال ۱۴۰۴، مسیر توسعه استان را هموارتر کنیم.
انتهای پیام
نظرات