بهروز خلیلی ۲۱ اردیبهشت در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اظهار کرد: راهاندازی فروشگاه عرضه مستقیم کالا بهعنوان بسته سرمایهگذاری تعریف شده و لازم است دستگاههای راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری نسبت به شناسایی و جانمایی زمین مناسب برای حضور سرمایهگذار بهصورت مشارکتی یا مولدسازی اقدام کنند.
وی افزود: با توجه به نیاز استان اردبیل به ایجاد نانوایی چندمنظوره در نقاط مختلف، در این زمینه نیز فرصت سرمایهگذاری تعریف شده و از متقاضیان حمایتهای لازم بهعمل میآید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به نزدیک شدن به فصل برداشت محصولات کشاورزی در استان از اوایل فصل تابستان تا اواسط پاییز، خواستار توجه جهاد کشاورزی برای مدیریت تولیدات کشاورزان اعم از خرید تضمینی، ذخیرهسازی و صادرات برای جلوگیری از زیاندهی کشاورزان شد.
خلیلی، توجه به اصلاح الگوی کشت و مدیریت تولید محصولات کشاورزی و باغی بهصورت متوازن را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: اصلاح الگوی کشت در استان باید با هدفگذاری برای تأمین نیازمندیهای استان و تعادلبخشی به بازار انجام شود.
وی ظرفیتهای اراضی تحت کشت استان اردبیل را یادآور شد و گفت: ۷۷۸هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان کشت میشود که ۳۶۰هزار هکتار آن بهصورت دوکِشته است و میتوانیم از این ظرفیت نیازهای خود و حتی همسایگان خود را در خصوص کالاهای اساسی تأمین کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در ادامه نزدیک شدن به ماههای محرم و صفر و فصل ورود گردشگران به استان را مورد اشاره قرار داد و خواستار پیشبینیهای لازم برای کنترل هدفمند بازار در این ایام شد.
خلیلی نظارت مستمر بر توزیع آرد، پخت با کیفیت نان و جلوگیری از صف نانواییها را مورد تأکید قرار داد و گفت: در راستای رفع مشکلات شکر و روغن هم دستورات لازم از وزیر جهاد کشاورزی برای تأمین سهمیه شکر و روغن مورد نیاز استان اخذ شده است.
انتهای پیام
نظرات