• دوشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404090301703
  • خبرنگار : 50659

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خبر داد:

ارائه ۱۱۲ فرصت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری و خدمات استان اردبیل در همایش بین‌المللی

ارائه ۱۱۲ فرصت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری و خدمات استان اردبیل در همایش بین‌المللی

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: ۱۱۲ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، صنایع‌دستی و خدمات در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری اردبیل به سرمایه‌گذاران و علاقمندان ارائه می‌شود.

جلیل جباری سوم آذر با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در آخر هفته جاری، گفت: ۱۱۲ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، صنایع‌دستی و خدمات در این همایش به سرمایه‌گذاران و علاقمندان ارائه می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: براساس رایزنی‌ها و پیگیری‌های انجام شده، در برنامه اصلی همایش سرمایه‌گذاری که با حضور میهمانان ملی و بین‌المللی برگزار می‌شود به دنبال عقد تفاهمنامه‌های مهم در حوزه گردشگری هستیم و تلاش می‌کنیم شرایط سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های مهم حوزه گردشگری در استان را فراهم کنیم.

وی تاکید کرد: علاوه بر آن، نشست کمیته تخصصی گردشگری، صنایع‌دستی، هوشمندسازی، عمران شهری و خدمات بعد از ظهر روز پنج‌شنبه ۶ آذرماه در محل سالن خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی با هدف معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تشریح مشوق‌های این حوزه برگزار خواهد شد.

جباری ادامه داد: رئیس مرکز سرمایه‌گذاری وزارت میراث‌فرهنگی، علاقمندان به سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و خدمات، فعالان گردشگری، مهندسان و مشاوران مرتبط با طرح‌های سرمایه‌گذاری گردشگری، مدیران هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری ملی و مسئولان مرتبط از وزارت میراث‌فرهنگی از جمله میهمانان و مخاطبان این نشست تخصصی خواهند بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل با اشاره به بخش‌های مختلف نشست تخصصی سرمایه‌گذاری گردشگری، تصریح کرد: ارائه مشوق‌ها و ظرفیت‌های قانونی حمایت از سرمایه‌گذاری، برپایی میز مشاوره تخصصی برای علاقمندان سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، ارائه تجربه‌های موفق سرمایه‌گذاری در این حوزه و عقد تفاهمنامه‌های همکاری و سرمایه‌گذاری از جمله برنامه‌های این نشست تخصصی خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha