• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404022115225
  • خبرنگار : 50604

ریزگردهای ترکمنستان به جان گلستان افتاد

ریزگردهای ترکمنستان به جان گلستان افتاد

ایسنا/گلستان مدیرکل پدافند غیر عامل استان گلستان گفت: مشکل ریزگردها با منشا کشور ترکمنستان از مرز، یک واقعیت جدی است و سلامتی شهروندان گلستانی را تهدید می‌کند.

سید علیرضا حسینی روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در نشست کاری با رئیس سازمان جهاد کشاورزی و رئیس مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان در محل این اداره کل اظهار کرد: اگر چه این موضوع دغدغه مدیران استانی است اما تاکنون برنامه‌ای جامع برای مقابله با این پدیده مخرب ارائه نشده است.

وی خاطرنشان کرد: حوزه پدافند غیرعامل استان اعتقاد دارد، اثرات دردناک بی توجهی به ریزگردها می‌تواند استان را به وضعیت استان‌های مبتلا به این پدیده همچون سیستان و بلوچستان و خوزستان دچار سازد.

به گزارش  ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان؛ حسینی با اشاره به اثرات ریزگردها بر زندگی گلستانی‌ها خاطرنشان کرد: افزایش سطوح بیابانی، ایجاد گرد و غبار و آلودگی زیستی از اثرات مخرب این پدیده مخرب است که از صحرای قره‌قوم ترکمنستان به داخل استان نفوذ کرده است.

وی تصریح کرد: مقابله با ریزگرد نیازمند اقدامی عاجل و فوری است و بهترین روش مقابله با چنین پدیده‌ای رویکردی با تکیه برطبیعت محوری است تا بتوان ضمن کاهش هزینه‌ها، استان را از عواقب این وضعیت نجات داد.

مدیرکل پدافند غیر عامل استان گلستان با اشاره به نشست با مدیران متولی متخصص در این حوزه اظهار کرد: دستگاه‌های متولی استان نیز به درک اهمیت موضوع واقف هستند و همین موضوع کار را برای برنامه‌ریزی منطقی و عالمانه در این مسیر هموار خواهد کرد.

حسینی ادامه داد: از دستگاه‌های تخصصی استان که ریاست کارگروه‌های استانی پدافند غیر عامل را بر عهده دارند انتظار می رود؛ اولویت های خود را در این حوزه به ما اعلام کنند تا بتوانیم ضمن حرکت برنامه محور، هدفی روشن برای مدیریت بهتر منابع استان ترسیم کنیم.

همچنین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با تاکید بر اهمیت جایگاه پدافند در بخش کشاورزی اذعان کرد: سیاست کاری این سازمان در مواجهه با مشکلات یک رویکرد علمی است و تلاش خواهیم کرد با تکیه بر دانش و تجربه به سمت بهبود شرایط حرکت کنیم.

ابراهیم هزارجریبی اضافه کرد: طرح موضوعات مهم استان از جمله تغییر اقلیم، الگوی کشت، استفاده بی رویه از سموم، کم‌آبی و دیگر موضوعات مبتلا به کشاورزی استان با بیان راهکارهای علمی در کارگروه کشاورزی استان بررسی خواهد شد.

همچنین رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان با اشاره به موضوع ریزگردها گفت: این موضوع از دغدغه‌های مهمی بوده که از سالیان گذشته به عنوان هشدار، طرح کرده بودم که آن زمان برای عده‌ای از دوستان این موضوع باورکردنی و قابل هضم نبود اما بعدا به این نتیجه تلخ رسیده اند.

قربانعلی روشنی خاطرنشان کرد: اکنون ریزگردها زندگی گلستانی را به شکل جدی تحت تاثیر قرار داده و باید با ایجاد نوار سبز در مناطق نزدیک به این پدیده مانع ورود این پدیده مخرب زیست محیطی به کل استان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha